Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 April 2015

Kesian La Kat Yusni Mat Piah

Bhai/DeeDee semua...

Dier nih Ulama .... Dier nih teringin sangat nak jadi YB... biarpon sepenggal pun cukup la... jadi la.... Teringin betul.... Sebab dek kerana kekuatan yang tak perlukan sokongan pihak lain... cukup sajer dengan sokongan pemwala' seramai 690 orang pun dah kira boleh menang Pilihanraya...

Hahaha....



Sebab tue la dier nih paling sibuk sekarang nih... Yer la.. kalu tak sibuk nanti... camana Hadi Awang nak kasi watikah ekspress.... Hahaha.... watikah magik.... Hahaha .... Nanti orang lain la plak yang dapat... so untuk playsafe... kena la sokong dan dokong Hadi Awang tue.... hahaha

Nih gua nak kasitau...

Kalu ditakdirkan nanti pada PRU14 .... PAS hanya diundi oleh ahli PAS semata-mata dan bukannyer dari segenal lapisan masyarakat yang anti UMNO/BN ,,,,,, maka banyak la nanti duit judi pertaruhan pilihanraya yang akan ilang..... hilang deposit.... Hehehe....

Tak percaya cakap gua..... Hahaha... cuba try tengok semua yang bukan ahli PAS jangan gatai undi PAS... nak tengok betul dak PAS nih kuat sangat..... Bukan setakat ilang kerusi.... Kuasa negeri pon samer boleh ilang.... Hahaha

5 comments:

  1. tersangat lah gua suka bukan setakat negeli ilang tapi sekali ngan parti habih quyup.suka sangat gua ngan statement lu tu.tengok nanti sapa akan tegolek doq.gua dah kompom dah tak kua ngudi kalu pi ngudi pun wat undi rosak ja lah.biaq luncai tejun ngan labunya,biaqkan,biaqkan!hahaha.

    ReplyDelete
  2. aku dah sure 4 pasti x undi pas dah

    ReplyDelete
  3. Pas tetap tidak mati...walaupun Tanpa undian.

    ReplyDelete
  4. Pas tetap tidak mati...walaupun Tanpa undian.

    ReplyDelete
  5. Pas tetap tidak mati...walaupun Tanpa undian.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja