Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2015

MH370 : Mesti ICAO Tidak Tahu

Bhai/DeeDee semua...

Mesti ICAO tidak tahu bahawa pada masa kejadian kehilangan MH370 tue... Musim manggis belum lagi bermula di Malaysia... Dan kargo manggis seberat 4 tan tue tentunya bukan dipetik dari mana-mana ladang @ kebun manggis kat Malaysia... Malah sampai ke hari ini pun Kerajaan Malaysia terutamanya PDRM masih merahsiakan siapa @ kebun manakah yang terlibat membekalkan 4 tan manggin itu supaya rakyat Malaysia boleh menyemak dan membuat siasatan...

Sekarang ini pun bulan April ... Musim manggis belum lagi bermula.... Dan pastinya kalu ader bini sesiapa mengidamkan buah manggis, mesti masak la laki dier nak cari... Hahaha

So... Aper kejadahnyer ader stok 4 tan manggis kalu bukan musim.... Hahaha... Ker ini jenis manggis yang diantar buat ujikaji kat stesen angkasa lepas itu hari bersama Angkasawan Malaysia kot.... Hahhaah...

Persoalan ini masih belum dapat dijawab dengan tuntas oleh Kerajaan Malaysia dan MAS .... Mana datangnya 4 tan manggis kalu bukan dalam musim manggis???


2 comments:

  1. ada jugak kes kerana kandungan terjadi musibah
    manusia dan ceritanya

    ReplyDelete
  2. datuk, dalam report tu kan ade bgtau kebun mane..siap gambar lagi.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja