Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 April 2015

Biar Betul Ketua Polis Selangor Ooi...

Bhai/DeeDee semua...

Agak-agak la kan.... Pesawat disewa sepenuhnya oleh VVIP.... tapi boleh plak sesuka hati Pilot jer nak bawak kenalan dier naik pesawat tue.... Aiyo.... Macam nih la.... Katakan la ader sorang pemandu Menteri Besar Kedah nak ajak kawan dier naik sekali kat depan dan dok sebelah dier walhalnyer kereta tue kereta rasmi MB Kedah..... agak-agak lu boleh ka??

Tak kisah la kalu keter rasmi tue sebetulnya milik driver tue personal... tapi dah disewa oleh MB Kedah..... agak-agak lu ader tak driver tue ajak kawan dier temankan dalam keter tue..... Mimpi la wei....

Kalo ader driver kenderaan yang selalu ajak kengkawan temankan dier kalo ader perjalanan yang jauh tanpa pengetahuan penyewa kenderaan tue.... setahu gua cuma driver van jenazah jer yang buat.... memang la sebab penyewa kenderaan tue dah terbaring dalam van jenazah tue.,.... jadi boleh la driver tue ajak sesiapa kengkawan dier naik sama kenderaan tue....

So.... Agak-agak la kan kalu nak gunakan alasan nih...... Biar betul Ketua Polis Selangor nih.... siapa sebenarnya atau apa sebenarnya yang nak dicover dalam kes Aidana Baizeiva nih....

Memang tak lojik langsung..... Hahaha.... karul wal marut...

11 comments:

  1. Bukankah telah menjadi kenyataan bahawa heli itu pun adalah heli janazah, 1Malaysia juga menyedari hal ini. Termasuk sekali dgn heli itu dah disebut bangkai helikopter, ada bantahan??? Tak kan tak boleh pemandunya nak angkut sesiapa ikut suka dia?

    KPSDE.

    ReplyDelete
  2. dulu ada orang tu kata tak kenai altantuya sekarang ada yg nak kata apa pulak tentang penupang isteri ni

    ReplyDelete
  3. jarjis menjarjis

    ReplyDelete
  4. ingat dia pilot tu makan angin ke nak bawa kenalan atau makwe

    ReplyDelete
  5. bila buah jatuh baru tau ada ulat ke tidak
    anak ulat atau mak ulat atau tok ulat
    ingatkan bila dah mati abeh cerita rupanya makin banyak pulak

    ReplyDelete
  6. apa ingat heli macam pandu lori atau bas express? bapok nampak sangat menipunya (kata org perak)

    ReplyDelete
  7. JJ Jantan Jolok

    ReplyDelete
  8. ganas jugak makcik sorang ni...yang pertama di C4 kan...yang kedua diletupkan skali dengan heli...

    dahsyat...dahsyat...

    p/s : komen aku lepas tengok citer darul kartun...

    ReplyDelete
  9. Alasan nak mengencing.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja