Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 April 2015

Ini Satu Lagi Lawak

Bhai/DeeDee semua..

Kalu warga Malaysia (warganegara) hantar memorandum pon takder di amik pot... Aper lu ingat diorang akan amik pot ka kalu warga asing hantar memorandum .... Hahaha ... Mimpi la wei... Ini realiti la bhai... Cuba lu kira sudah ader berapa memorandum yang warga Malaysia antar selama nih... Ader action ka? Ader jadik pot ka? Hahaha

Tapi kalu memorandum warga asing nih di amik pot... Hahhaa... So baik la jadi ketua kepada warga asing... Jangan la dok Malaysia lagie... Hahaha ... Get out lar... Hahaha


Jabatan Tenaga Kerja maner ader telor la... Dah lama dah isu camnie... Tapi JTK buat derk ja... Hahaha... Abis kuat diorang pass sana sini cam bola... Hahaha ... Baik tutup je lar itu JTK... Ngabiskan boreh ja... Hahahaa

2 comments:

  1. aku penah sekali sembunyi2 report kat pejabat agama di negeri Johor... pasal majikan x benarkan sembahyang jumaat... balik je kilang terus kena panggil ngan GM... chinese... ayat dia yg paling best... "lu x payah report... itu org gov suma kita sudah pegang"... mana dia tau aku gi report?

    ReplyDelete
  2. Islam ditekan dalam negara sendiri
    sendiri jugak mau pikirlah
    kalau angkat ketua yang tak mampu jaga Islam macam nilah jadinya
    awas tangan yang pilih akan dipersoal disana nanti

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja