Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 April 2015

Kami Tahu Apa Agenda Zahid Hamidi

Bhai/DeeDee semua...

17 orang katanya ditahan atas agenda nak cetuskan keganasan di Malaysia yang dijangka sasarannyer aderlah aset milik PDRM dan ATM ..... Itu kata Zahid Hamidi la....  Hahaha.... Tapi takper ... kiter dengar jer la aper Zahid Hamidi nih nak havockan.... Kami di Agensi (gua sudah pencen la) cukup tahu aper agenda Zahid Hamidi nih..... Teruskan la.... Kalu stakat nak menjustifikasikan POTA... layan jer la citer gempaq lu tue Zahid Hamidi ooi....

Ini semua "matlamat menghalalkan cara" .... Siot ja .... Wei Zahid Hamidi..... nih gua nak habaq sama lu..... Gua baru ja pulang dari Timur Tengah atas tiket Agensi .... ader beberapa lokasi gua pergi atas tugasan khas.... dan lu tak payah nak sembang la pasai isu "cegah rintang" nih.... Bercambah gua jumpa kengkawan dari Jabatan E PDRM dan Risik ATM kat Timur Tengah tue sedang berkhidmat ... Hahaha

Pada kitorang di Agensi ... isu IS nih cuma gempaq ja lebeyy.... takder mender nyer pon.... tak payah la Zahid Hamidi nak havoc macam la ancaman tue terlalu besar kat Malaysia nih... Hahahaha.. Yer betul memang la ader ancaman tue... tapi risk dier masih level hijau lagi..... belum pun level jingga... dan kami di Agensi rasa ianya takkan cecah level merah pun..

Kitorang kureng stuju ngan POTA sebab dier mencabul Perlembagaan....  Kalo bab nak buat cegah rintang nih.... bukan ker baru-baru nih ader satu team dari Bukit Aman yang pi Amerika Syarikat untuk stadi sistem eavesdropping jenis terkini..... dan bukan ker dah lama semua talian telefon dipintas kat Malaysia nih.... so jangan la buat lawak..... Tak perlu POTA pon kalu kiter nak angkut sesiapa pon sekejap ja boleh angkut.... Ader banyak cara kan..

Aper pon..... Kami di Agensi nampak POTA nih lebih kepada survival parti politik ja... dan bukannyer untuk keselamatan negara pon...... Kalo betul untuk keselamatan negara .... bukan ker kiter dah ader macam-macam cara, taktik dan teknik.....

Aper daa......

Oh yer Zahid Hamidi oooi.... tadi gua ader terbaca satu artikel kat satu blog nih... gua tak sempat semak ngan kengkawan kat Agensi atau kat Jabatan E Bukit Aman tue.....  Gua pon tertanya-tanya gak..... siapa dier nih dan aper urusan dier ader kat negara nih dan naik heli tue.... aper plak kaitan dier ngan Najib Razak punya famili sampaikan dier kononnya hadir kat majlis resepsi anak Najib Razak.... Cuba lu elaborate lebeyy skit boleh tak Zahid Hamidi ooi.... pada gua yang ini la yang patut disiasat bawah POTA lu tue... Hahaha

TAMBAHAN : Kalo betul la Zahid Hamidi nih prihatin terhadap keselamatan negara... sure dier takder nak bekap atau deal ngan Paul Phua ahli Kongsi Gelap tue.... Hahaha

4 comments:

  1. Nak guna MAGERAN supaya Budak 1 Mat Dah Bahalol terus kuasa dan Mahathir senyap bisu serta Rakyat jadi papa kedana hidup bayar hutang Mat Dah Bahalol.

    ReplyDelete
  2. dulu kawang anwar lepas kena tangkap kawang matde lepas tu kawang 1m

    ReplyDelete
  3. Klon Altantuya??? Possible possible.... Tapi betulkah jangkaan tu?

    ReplyDelete
  4. mcmana plak dgn kongsi gelap?? ada mcm2 geng dah bertahun2 bertapak, tak pupus pun...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja