Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 April 2015

Puak UG Kata UMNO itu Kawan

Bhai/DeeDee semua...

Puak UG kata UMNO itu kawan... Sebab itulah diorang lebih utamakan sokongan UMNO daripada rakan-rakan sama dalam parti gabungan... Hahaha... La nih apa dah jadi.... Pagi tadi sibuk Khairuddin at-Takiri havockan dalam internet pasai isu perobohan surau di Gong Badak...

Dier kata benda plan semua dah submit MBKT .... Tapi informer gua kata takder aper dokumen pon... Biar betul... Kiter tau la nak buat benda baik... Sebagai orang Islam ... Kiter mesti lead contoh... Kalo kiter pon main terjah ja buat bangunan tak ikut bylaw .... Macam mana orang bukan Islam nak respek sama Islam....

Aiyo... Agak-agak la bhai...

Jangan hinakan Islam dengan tindakan tak ikut undang-undang... Walau bagaimana kapirnya undang-undang itu sendiri... Jangan la biler duduk kat negara kapir.. takmo nak ikut undang-undang... Kalo takmo nak ikut... Pi duduk bulan... Hahaha




1 comment:

  1. Masalah dengan ustaz-ustaz ni, mereka tidak faham dengan undang-undang termasuk by-law bangunan dan sebagainya, apatah lagi tentang teknologi tetapi mahu menjadi Big Brother kepada parti-parti lain dalam Pakatan Rakyat dan mahu berkuasa. Mampukah mentadbir negara dengan baik kalau diberi kuasa?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja