Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 April 2015

Menteri Mana Yang Pakai Helmet Terbalik Nih?

Bhai/DeeDee semua...

Menteri kat Malaysia nih lagi karut daripada kat India... Nasib baik la diorang nih tak jadi Menteri kat India... Kalo tidak ader yang asik mampus kena bom ka... Kena tembak ka... Bukan sebab aper... Sebab banyak sangat buat kerja dan statement bodoh lagi bangang...

Nih Menteri mana yang pakai helmet terbalik nih? Awat la bangang sangat. Nak tunjuk contoh tapi diei sendiri pon tak ketahuan... Bebal macam Ahmad Maslan dan Hasan Malek ja..

Agak-agak Menteri nih tau ka yang rakyat waktu nak keluar pi kerja terpaksa angkut bag susu dan bakul baju anak untuk antar kat pengasuh dan segala macam mak nenek barang sekali angkut dengan kereta pasai nak jimatkan minyak keter.. One trip ja.... Ini Menteri mana pernah buat kerja ini macham... Pasai tue la bangang... 

Bangsat tul la cadangan Menteri bangang nih... Naik motor pon kena lenyek dengan lori... Inikan pulak naik basikal/gerek.


5 comments:

  1. mintiri2 kat mesia ni jenih syok sendili ooi suluh olang pigi kelija naik gerek,lu olang tak pa oo,dikat saja putlajaya area tu saja oo.bagi olang timpat kelija itu putlajaya sana.macam mana maa kalu olang tutuk jauh ada tutuk itu sana gombak ka serimban ka,ipoh ka pukoi belapa mau sampai oo.itu mintiri cakap selupa cerita katon oo.sama jugak itu celita dolo-dolo 'KONGSI KELETA' sikalang bikin celita balu oo pigi kellija naik gerek.wa tatak mau komen banyak2 oo itu nanati macai2 akan malah oo.itu mintiri paakai topi sudah tebalik,otak dia pun sulah tebalik kong oo!

    ReplyDelete
  2. rocky the great brown hardly used dick says: kalo wa atak lupa aaa itu mukan mintili, itu DBKL punya kapala. lia punya nama aaaa Pecal wooo.. lia wa ala ingat simayang punya olang tapi belakang wa tau lia kasik antam itu manyak malayu punya lumah Sentui sana.. haiyaaa cibai cong ceng cong ceng Tengku Atenan Manso wooo haiyaa cong ceng cong ceng wang masok who cong ceng cong ceng cibai who cong ceng..

    ReplyDelete
  3. kalo dah bangang tetap bodhhh kaankkaaannn

    ReplyDelete
  4. itu pun ada orang angkat jadi mp
    seronok jadi orang politik kat negara ni janji bn mesti menang punya bila pru
    geng suka tertindas pilih geng suka tindas

    ReplyDelete
  5. bab naik basikal gi kerja mmg x leh blah tapi helmet tu cam betui .. ke mmg dia pakai salah. aku tak tahu helmet basikal pakai cam neee. explain sapa tahu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja