Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 April 2015

Satu Soalan Buat Macai UG

Bhai/DeeDee semua....

Gua ader satu soalan buat macai UG yang dok lepak 24 jam berkempen dalam media sosial..... Sila jawab dengan tenang aaa...  Jangan buat malu O-lama sokongan lu orang tue...

Soalannya berbunyi begini :-

"Lu orang sumer tak solat berjamaah di Masjid dan Surau ka sebab dok asik update media sosial setiap minit berkempen pro-ulamak"


Giler siot update setiap minit... siap relay keputusan MAT lagi... Hahaha.... Jangan ingat gua takder mata dalam media sosial aaa (gua ader Agensi punya team dalam media sosial).... So.... aper jawapan lu orang?? Ker lu orang solat secara niat ja???? hahaha...  Mesti ulamak sokongan lu orang tak pernah bagi usrah dan tarbiah kat lu orang nih pasai solat berjamaah...

Pro-Ulama la sangat..... Khak-thui...

8 comments:

  1. Bai, Puak2 ni bawa smart phone ke Masjid. masa nak tunggu isyak tu sempat juga update.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai Asri Adnan...

      Gua masih tertunggu-tunggu diorang komen disini... Hahaha....

      Delete
  2. Bhai, mereka uzur syar'ie kot? Yang updatebtu mungkin tino belako.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai IbnAbdHalim....

      Hahaha... ore tino belako yang update ye.... Hahaha ... aper pon gua masih tertunggu-tunggu diorang komen disini... Hahaha....

      Delete
  3. Replies
    1. Bhai Ahmad Pazil Md Isa....

      Hahaha..... gua kesian sama lu.... Allah Taala kasi akal takmo nak guna... Kesian sungguh.... pasai tue la tak reti baca aper yang gua tulis....

      Pi la skolah balik aaa... jangan ngelat kat skolah aaa...

      Delete
  4. bhai c++...

    apa logiknya perisik mengaku dia perisik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous...

      Jap... Jap.... err.... biler masa gua kata gua perisik.... tak pernah pon gua kata dan ngaku gua perisik.... ader gua tulis dimana-mana ka???

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja