Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 April 2015

Dipanggil Bertugas

Bhai/DeeDee semua ...

Sori.... ringkas saja hari nih... sedang berkejar pi lapangan terbang untuk satu tugasan khas di Timur Tengah.... Gua dipanggil bertugas pukul 3 pagi tadi ... Lokasi lapangan terbang tak dapat nak kasik tau... dan lokasi destinasi jugak tak dapat nak kasitau...

3 hari off the grid.... InsyaAllah....

7 comments:

  1. Semoga bro cipan senantiasa di lindungi Allah ketika bertugas untuk negara tercinta.
    Amin ya Rabb..

    ReplyDelete
  2. ha bukan pasal politik. so boleh ler saya komen. kekeke.. lama dah tak borak2 sini.. selamat bekerja ye walaupun dirahsiakan :p

    ReplyDelete
  3. Melarikan diri dari GST?

    ReplyDelete
  4. U the man la!! Tua2 pun orang panggil Special Ops lagi..Jadi Jason Bourne ke Ethan Hunt??

    ReplyDelete
  5. Naik heli desert camo ke gapo??

    ReplyDelete
  6. jangan lupa tugas untuk pencipta anda adalah lebih besar dari pengarah anda
    sepatutnya macam tu jugak la bila dengar azan bekejarlah ke rumah Allah
    jangan lengah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja