Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 April 2015

Baru Gua Tahu...

Bhai/DeeDee semua...

Baru gua tahu yang kuota Haji tue aderlah hasil usaha daN kerja buat 1MDB .... Hooooo .... Rupanya selama ini yang deal ngan Menteri Haji Saudi nih bukannyer Lembaga Tabung Haji... Tapi rupanya Taek Jho Low yang usahakan.... Pergh... Hebat mamat gemuk nih... Hahaha

Hahaha... PuaK BN nih kalo buat statement bongok nih memang pandai... Sebab tue la Ahmad Maslan dan Hassan Malek dapat jadi Menteri... Sebab geng bongok yang undi... Hahaha... Orang bongok biasala akan pilih yang bongok jugak jadi ketua... Hahaha

Hancusss..., hampeh aaaa...

Itu lagi Hadi Awang dok kata baguih sangat UMNO/BN nih.... Hahhaa.... Dier nih sudah minum air kaki Najib Razak ka????


1 comment:

  1. Secara peribadi aku menafikan kuota haji Malaysia hasil drp 1MDB, tak perlu aku perjelaskan ape kerja dan tugas aku dimana, yg aku boleh hint secara langsung dan tidak langsung aku involve dalam rundingan permohonan kuota haji Malaysia dgn KSA, secara rundingan drp Konsol Haji Malaysia dgn Menteri Haji KSA, kuota Haji Malaysia tidak terlibat dgn 1MDB, 2300 Jemaah haji yg ditaja oleh 1MDB adalah drp kuoata jemaah yg diberikan oleh KSA kpd Malaysia sebanyak 39k di kurangkan kpd 32k disebabkan pmbesaran kota Mekah, maka dr kuota 32k "Utk Rakyat Malaysia" sbyk 2.3k telah diambil oleh 1MDB dan Program 1Malaysia utk menunjukan UMNO BN adalah baik dimata rakyat,kuota tersebut sepatutnya diberi kpd rakyat yg menunggu berpuluh tahun tetapi diambil oleh UMNO BN kerana niat politik, kamu dah ambil hak org lain...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja