Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 April 2015

SAHIH : Pengeluaran Di ATM Dikenakan GST

Bhai/DeeDee ...

Gua takmo nak sembang banyak. Makin parah kita sebagai warga Malaysia ini diperah oleh kapitalis. Diperah oleh Bank dan Kerajaan. Maybank nih bank kroni UMNO. Jadi tak terkejutlah hanya Maybank satu-satu bank dalam Malaysia yang mengenakan caj kepada pengeluaran di ATM sendiri.

Gila...


3 comments:

  1. kad maybank free untuk 4 traksi yang pertama sahaja dalam sebulan. transaksi yang kelima dan seterussnya kena cas dalam bulan tu.

    kalau nak unlimited traksaksi kena pergi kat kaunter maybank bagi tau maybank. Nanti tiap2 tahun kena cas rm8 untuk unlimited transaksi ni.

    ReplyDelete
  2. cari jalan macam mana nak kenakan cukai
    selamat bayar cukai
    pilih lagi bn pada pru14

    ReplyDelete
  3. bank lain kan ada..maybank bukan best sangat pun...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja