Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2015

Satu Demi Satu Terserlah

Kah Kah Kah.

Nak dikatakan bodoh, mereka ada "ijazah". Nak dikatakan pandai, kenyataan semua macam bangkai. Allahuakbar. Apa nak jadi dengan mereka-mereka ini. Semakin dekat tarikh pembuangan undi, makin banyak kenyataan tidak masuk akal yang terhambur sama ada didalam media sosial mahupun dikaca-kaca televisyen.

Kah Kah Kah.

Mudah sangat memberi peluru kepada musuh. Seumpama mahu membunuh nyamuk dalam kereta, tetapi menyembur racun nyamuk dalam keadaan semua pintu dan tingkap tertutup rapi sambil berada didalam kereta.

Kah Kah Kah.

Ini tindakan bodoh. Tidak kiralah sama ada kenyataan ini dibuat oleh golongan yang dikatakan ulama mahupun setakat ahli peringkat bawahan berstatus Komander Unit Amal. Janganlah ingat apabila berpangkat Komander Unit Amal, anda tidak perlukan pandangan orang lain.

Kah Kah Kah.

Payah kalau tiada akal walaupun ada otak sebesar tong drum terpakai. Besar sahaja tapi isinya kosong dan bila diketuk kuat pula bunyinya walaupun tiada apa-apa isi. Sebab itu lebih sangat mempercayai kaki fitnah seperti EL Haraki dan TUC Tok Usin Ceroi serta ramai lagi.

Kah Kah Kah,


Pok Dee
Tanjung Jara, Dungun
Terengganu.

# Maaf sibuk dengan urusan membawa pelancong untuk mencandat sotong. Musim candat sotong antara April hingga Jun setiap tahun.

2 comments:

  1. rocky the great brown hardly used dick says: tapi orang muda tu pernah jadik calon, mana tau kot-kot kali ni die boley menang? boss politik dia pon da sokong tapi bos besar no. 2 lak nak meng ISkan dia.. wa fenin.. wa fenin.. baek layan clip minah Sabah bukak baju tuh

    ReplyDelete
  2. Kazakhstan and Mongolia relations

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja