Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2015

Apa Cerita Dana Operasi PKR, DAP, PAS?

Bhai/DeeDee semua...

Gua ader dapat info yang katernyer banyak dana yang masuk dalam kantung parti PKR, DAP dan PAS..... yang best tue... banyak dari dana tue tidak direkodkan... sumbangan datang dari luar dan dari dalam negara....

Pergh....

Patut la pimpinan nih mewah jer kan..... Bukan stakat tue.... bukan stakat dana... tapi ader imbuhan dalam bentuk lain kepada sesetengah pimpinan nih.... Pergh... ader timbal balik punya deal ka??? Cuba lu cek dan semak.... ader dak pimpinan nih sengkek.... hahaha.... takkan jumpa punya... sebab ader yang hidup disponsor....

Kalu dalam UMNO/BN tue gua dah tak heran dah... tapi yang kononnya naif dan bersih dalam Pakatan Rakyat pon samer tarak boleyy pakai punya.... Siap dengar citer ader yang simpan dana kat oversea.... offshore..... Hahaha

Kesian rakyat Malaysia yang kena main nih.... Hahaha

3 comments:

  1. Kena buat special ops untuk cari sumber dana dan kemudian sekat

    ReplyDelete
  2. rocky the great brown unused dick says: lu slalu mikin opelasi apahat tala kasi tau sama kita olang? haiyaa.. lu mikin opelasi ka angkat itu Kyrgistan punya amoi? haiyaaa.. manyak cantik manyak syiok wooo cong ceng cong ceng... Din Ayam cong ceng cong ceng ..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja