Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 April 2015

Hujah Si Kaki Ponteng

Bhai/DeeDee semua...

Malam tue dier bukan hadir pon... Sibuk ngan agenda untuk kempen Muktamar di Selayang... Lagi ader hati mau sembang kencang pasai POTA ... Semedang jer memonteng.... Ntah aper yang dier tahu tak dapat la kiter kenalpasti... Macam mana dier boleh setuju adernyer tahanan tanpa bicara dengan tiada boleh dibawa ke Mahkamah..... Mana kitab dier semak nih... Kamasutra ker???

Oh yer gua lupa ... Hadi Awang mana pernah kena tahan bawah ISA .... Kena soalsiasat ISA pon tak pernah kena ... Bawah Akta Hasutan pon tak pernah kena... Aper lagi tahanan tanpa bicara atau reman di lokap... Hadi Awang mana pernah kena gari .....

Poodah ..... Statement dier nih aderlah statement peribadi... Bukan statement parti.... Jangan perasan la statement lu tue statement parti... Kalu nak tau ianya boleh jadi statement parti atau tidak... Bawak la masuk hujah tue dalam JK PAS Pusat.... Mau kena maki ader la... 


P/S : sebelum Hadi Awang nak sembang lebeyy pasai POTA ... Semak dulu background Mokhtar Senik dan Norazli Musa serta ramai lagi...

TAMBAHAN : Kepada para penyokong statement Hadi Awang nih.... Kalo ditakdirkan anak beranak lu, adik beradik lu, sepupu sepapat lu kena tahan tanpa bicara  bertahun tahun... Tolong jangan nak havoc menangis sana sini... Bising sana sini... Demo sana sini... Bantahan sama sini.... Kutip derma sana sini konon kesian kat keluarga korang kena zalim tahan tanpa bicara.... Jangan la nak seret NGO dalam masalah lu orang ....

Kalo lu orang buat gak... Gua bukan stakat tunjukkan jari hantu kat lu orang... Tapi siap ludah pada lu orang sambil ucapkan padan muka .... Hahaha... Padan muka.... Hahahaha padan muka..... Hahahaha....

4 comments:

  1. sah umno mole (dulu sekarang)...sahih bukhari hehe

    ReplyDelete
  2. C++ sokong keganasan... KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  3. Nak serah kat puak ni jalankan hudud?. POTA pun dorang sokong yg mana jelas POTA ni menzalimi org kena tahan. Dlm islam xde undang2 zalim mcm ni. Bole bla la Hadi Awang, pegi masuk UMNO terus. Bodoh.

    ReplyDelete
  4. Macai PKR ni sakit hati betul dengan TGHH. Kalau dapigs semuanye betul. Hairan le aku korang ni. Sayaaaaannnnnggggg sangat sangat kat dapigs.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja