Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 November 2012

Apa Salahnya Minum Air Sparkling

Bhai.... hahahaha.... gua nak citer samer lu.... ape salahnya minum air sparkling kan... takder salah... takder "EthanolC2H5OH pon.... hahahaha....



Yam Seng.... hahaha.....

UPDATE: Hahahaha.... Punya la takut dan kecut orang tau kemusibatan ... Siap private video tue.... Hahahaha.... tapi takper... 1Malaysia dah ader download itu video... dan nih gua passkan satu copy... hahaha ... bukan gua yang upload aaa...

5 comments:

  1. Mana ada salah bro...dewa, dewi, dewata, dewati & kunco2 boleh. Rakyat marhean je yg tak boleh.

    ReplyDelete
  2. Bhai Zulkaliph...

    Hahaha.... undang-undang diorang yang tentukan... jadi mana boleh diorang kena... hahaha...

    Baru gua tua yang UK ader Queen Of England dan Sultan Of Pahang...

    ReplyDelete
  3. bukan sparkling la...air ribena je tu ..pe la korang ni..ish ish ish.suka beno sangka buruk..benci tau

    ReplyDelete
  4. bayangan tuhan? 81 tahun ngaku islam....bravo. Cukup2 la menghina Islam.

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... kanak-kanak Ribena yer... hahaha ... unsangkerable la...

    Bhai BunBinBan...
    Huhuhu.... mana ader hina... hahaha... cuma chilaka jer

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja