Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 November 2012

Perang Siber

Bhai... Kalu lu jadi blogger yang tidak taksub membuta dengan parti... Mesti orang parti tak suka sama lu... Malah pimpinan parti pon takkan suka sama lu...

Tapi... Kalu lu jenia blogger kaki bodek... kaki ampu... taksub melampau... sampaikan benda salah pon lu buat-buat tak nampak... Mesti orang parti suka lu dan pimpinan lagilah suka...

Sebab lu tak kritik dan bantai diorang... Hahaha

Aper nak jadi la...

Yang lagi best tue... Tak kira la parti yang baca dan hafal kitab ker atau parti kaki clubbing dan dangdut... Samer jer perangai.. Tabley dinasihat... Tabley dikritik.... Aper daa....

Hahaha....

Hacuss la negara nih kalu camnie... Hahahha... Terbongkang la nampaknyer.... Hahaha

4 comments:

  1. Assalam Bhai.
    Tau tkpe...ha ha ha.Lu ngan gua spesis sama..kaki balun

    ReplyDelete
  2. hahaha...biasa la bro. dorang maksum. dorang ada perisai wala' lu apa ada...hahaha

    ReplyDelete
  3. dioarang mana faham kutuk kona2 bhai! hantam direct je. Lu pun takut kena ban SKMM ke? hehehe

    ReplyDelete
  4. Bhai Azmi APA...
    W'salam... Hahaha.... nak buat camana... kiter bukan jenis "wa ampu sana wa ampu sini" .... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Maksum tue... errr... atau SomTam?? hahaha

    Bhai TheSniper...
    Takper... lain tahun gua bantai direct.... hahaha... SKMM tue mender... hahaha.... agensi bonzer ker??? Errr... gua tau... SKMM tue maknernyer... SKMM = Suka Kamulah Mengata Miker .... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja