Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 November 2012

Lagi Lama Lagi Panas

Bhai.... Hahaha... Sori gua takder menulis langsung bab himpunan hijau dari Kuantan ke KL... Bukan sebab gua tak sokong... Bukan sebab gua tak amik tau pasai isu nih... Isu berkaitan rare earth dan Thorium nih gua dah tulis sejak 1997 lagi... Dalam beberapa portal dan website lain... Masa tue MGG Pillai masih hidup lagi....

Tapi sengaja gua kasi peluang blogger lain cover isu nih... Samer macam isu Sekolah Ghandi di Sitiawan tue... Sajer gua bagi blogger Otai Manjung dan Manjung Mari buat coverage...

Sebab buat masa nih gua tumpukan kepada isu kepondanan para dewa dan dewata raya untuk mempertahankan isu agama... Bukankah para dewa dan dewata raya nih aderlah ketua agama... Dan juga "bayangan tuhan di muka bumi"

Gua rasa aaaa... Oleh sebab para dewa dan dewata raya nih telah menunjukkan kepondanan mereka... Tak kira la para dewa yabg zuhud mahupun yang lagho... Nampaknya samer jer pondan tak bertelur...

Stakat gempak jadi ketua agama... Tapi tabrani nak pertahankan agama... Aper kejadahnyer... Buang masa jer... Biler puak kafir dan kuffar menghina agama secara terang .... Haram tak berbunyi walau sedecit pon... Semua diam menikus... Buang masa betul lar ader ketua agama camnie...

So... Kepada pencacai... Buktikan la lu orang berani buat laporan polis terhadap kafir dan kuffar yang asalnya duduk di hujung selatan benua tue... Buktikan dulu lu orang ader brani... sebelum lu orang gatai-gatai nak buat laporan polis terhadap gua...

Jangan jadi pencacai yang pondan....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja