Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 November 2012

Jamil Khir Terus Menikus

Bhai.... itu hari Chau Soi Lek dok bagi cabaran kat Jamil Khir... cabaran berdebat dengan dier pasai Hukum Hudud.... gua tau ramai blogger dan penyokong PR yang rasa tindakan Chua Soi Lek mempermainkan hudud nih sekadar mengalihkan isu... yer betul... gua pon stuju... tapi... takat mana kiter nak biarkan Chua Soi Lek nih buat camnie..

Bukan sekali dier buat... bukan dua kali dier buat... tapi dah banyak kali... yang best tue lagi... dier buat dalam perhimpunan parti dier... yang dihadiri oleh Najib Razak lagi... Najib Razak tak kata aper pon... bising pon tidak... marah pon tidak....

Persoalan gua nih... Jamil Khir nih katanya terra la kot dalam bab agama nih.... takkan tabrani nak berdebat... takkan tabrani nak fight.... selemah-lemah iman... paling cikai pon.. stakat kuarkan statement yang menghentam balik penghina hudud nih.... tapi tidak... senyap nak mampus...

Yang pasti... Jamil Khir terus menikus... takder sekor pon dalam UMNO yang nak bising.... Mashitah Ibrahim tue pon senyap bangang.... tabrani.... takkan la kata pejuang Islam... tapi tabrani nak berjuang dan mati kerana Islam.... hahahaha... semua pasai perut dan bawah perut.... hahahaha

Bodoh aaa.... Nak harapkan Agong nak bagi komen.... gua rasa aaa... lupakan sajer lar... sebab Sultan Johor yang Chua Soi Lek nih rakyat dibawah kuasa dier pon dier tabrani nak komen mender...  takkan la Agong nak memandai.... hahaha.... Timbalan Agong pon senyap jer.... nampak bab beragama nih hebat... takkan takder nak komen, bidas atau murka ke kat Chua Soi Lek nih....

Woi Jamil Khir... jangan takut aaa nak berdebat ngan Chua Soi Lek... jangan takut la nak hantam kaw-kaw kat Chua Soi Lek.... duit zakat banyak lagi aaa kalu nak cover lu nanti kalu kena saman.... aper ader hal.... 

2 comments:

  1. C++

    Takyah nak harapkan menteri agama yang dah terhilang butuh, penyet batu tu.

    Segala Ketua Agama pun dah terbisu, inikan pulak menteri zakat. Masitah pun dah tertutup rapat kot, taklah menganga bila dia hentam pembangkang tentang Hudud dulu. Bulu pun dah meluyup.... maaf cakap sebab dah bengkak sangat dah nii..

    ReplyDelete
  2. tak hairan sbb mereka umno, yg nasha ni dulu sggup mati nk hentak DAP knp x klua sbrg kenyataan hentam CSL, lu kne tulis psl nasha ni bro

    heret guru tampar murid orang asal ke mahkamah, gobind

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja