Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 November 2012

Test Market Lagi...

Bhai... Ader orang tue kan... Dier tau.. Kalu dier tak berbuat sesuatu... Maybe dier takder peluang nak dicalonkan dalam PRU 13... Sebab tue lar dier kuar statement test market lagie... Hahahah....

Dier tau... Walaupun kat tempat dier selama nih dier ader potensi menang... Tapi... Beberapa insiden kebelakangan nih yang pasti akan mengesahkan keterlibatan dier dalam proses kerajaan campuran UMNO dan PAS selepas PRU13....

Sebab itu dier tunjuk macam dier brani... Brani masuk lubuk musuh sengsorang... Sebab dier mau dapat simpati dari jawatankuasa pemilihan calon... Sebab dier tau... Kalu dier berjaya test market nih.. Pastinyer dier akan berjaya menempatkan dirinya dalam senarai kabinet kerajaan campuran UMNO-PAS nanti...

Sebab tue lar dier test market nih... Dan kuar statement paling lawak yang pernah dier buat... Sebab nak tunjukkan kehebatan dan ketokohan dier... Nak tunjukkan dier brani.. Brani nak masuk lubuk musuh...

Hahaha... Statement dier nih memang tabley blah...........

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja