Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 November 2012

TERKINI : Amaran Dari Cawangan Khas

Bhai... baru kejap tadi gua dapat call... dari kengkawan gua kat Cawangan Khas Bukit Aman ... diorang mintak gua sampaikan maklumat nih kat semua rakan blogger... Diorang mintak jasa baik lu orang dan gua gak supaya jangan menyebar luaskan video dan gambar berkaitan dengan majlis sambutan 1881 Sultan Pahang dengan anakandanya di London tue.

Kawan-kawan baik gua kat Cawangan Khas mintak supaya semua blogger chill out bab isu nih.... supaya memudahkan diorang agar tak perlu banyak buat kerja nak siasat para blogger dan facebooker serta twitterer .... Sebab diorang tak larat nak layan songel dari Istana... kalu tidak... takder kerja lain la diorang asyik nak kena layan jer geng Istana nih....

Jadi... tolong aaa... tolong jangan susahkan rakan kiter kat dalam Cawangan Khas yer... yang dah terlepas diupdate dalam blog tue... kira dah terlepas la... jangan ditambah lagi.... okeh aaa... Sebab geng-geng Cawangan Khas nih awal pagi dah panas telinga pasai isu nih.... tolong aaa..

Gua sampaikan maklumat jer... terpulang la kat lu orang nak ikut ker taknak.... hahaha

6 comments:

  1. citt! lu gi sunat sekali lagi bhai! wakaka

    ReplyDelete
  2. maaf kan saya penunggu gua, maafkan saya penunggu gua, nih nak kene delete ke pe? keh3

    ReplyDelete
  3. hahaha...gua rasa dgn amaran yg lu kasi nih, selepas ini makin byk la tulisan2, gambar2 pasal dewata2 tahap bayangan tuhan ni keluar. makin di tekan makin kedepan.

    ReplyDelete
  4. erm...dewa, dewi, dewata raya & dewati raya dah menunjukkan kuasa tidak terbatas yg diaorg miliki...hahaha

    ReplyDelete
  5. Bhai TheSniper...
    Gua punya senjata sudah cukup panjang daaaa... takkan mau kena sunat lagi... nanti tok mudim lari sebab takut tengok besar sangat... hahaha

    Bhai Era Pasca...
    Hahaha.... nak delete... tak nak pon boleh... nak ctrl-alt-del pon boleh... hahaha.... nak sebarkan pon boleh... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Reverse Psychology la bhai... hahaha

    Bhai Zaid Zulkaliph...
    Ultimate Power... hahaha... rasa diorang la....

    ReplyDelete
  6. kalau dah songel... jangan dilayan... makin songel la jadinya... keselamatan negara diutamakan bukan keselamatan songel diorang tu... heheheh...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja