Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 November 2012

Sebijik

Bhai... Artikel nih pendek jer... Gua masih penat selepas driving beratus KM nih... Hahahaha... Dan macam biasa... Akses kepada komputer memang terhad...

Okeh.... Bhai... Gua cukup tak heran dan pelik biler dalam perhimpunan agung UMNO .... Perwakilan dok berbahas dan bagi hujah bodek dan ampu pimpinan... Gua tak heran...... Dah itu stendet diorang....

Tapi.... Biler dalam Muktamar PAS pon sebijik gak ader perangai macam tue... Memang gua pelik dan heran... Camana aaa perangai "wa ampu sana wa ampu sini" pon terpalit ngan orang PAS nih... Aderkah ini semua pasai nak menonjolkan diri agar dicalonkan sebagai calon PAS untuk PRU13....

Hahaha... Aper nak jadi la.... Rentikanlah perangai ampu dan bodek pimpinan tue... Cukup-cukup lar.... Hahaha

4 comments:

  1. Selagi bergelar ahli politik PAS dan umno sama jer... cari makan nak hidup dengan ampu dan bodek... kalau tak ampu dan bodek nanti mampus tak bernesan pulak...

    Bangang punya perwakilan PAS...!!!!

    ReplyDelete
  2. betul la tu 'PAS GANTI UMNO'.

    ReplyDelete
  3. PAS ganti UMNOOOOO.
    Bodek membodek dulu kini dan selamanya dan Bodek for all.

    ReplyDelete
  4. Bhai ISA...
    Hahaha... politikus... samer ader jadi politik atau tikus...

    Bhai BunBinBan...
    Hahaha... memang sepadan.......

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... tak bodek tak dapat la jadi calon... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja