Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 November 2012

Elok Sangatlah Tu

Bhai... La nih kecoh citer 2 bekas pimpinan PAS akan mengumumkan kemasukan diorang dalam UMNO pada Persidangan Agung UMNO yang jadualkan hujung minggu nih...

Pada gua aaaa... Elok sangatlah tu diorang masuk UMNO.. Duduk kat dalam PAS pon tak guna gak... Kalu dah perangai dan kata-kaa dah lebih UMNO dari orang UMNO.... Hahaha

Errr... Cuma nak tau la... Nanti masa umumkan masuk UMNO tue... Tolong submit dan dedahkan penyata pemilihan aset dan harta yang ada... Buat perisytiharan harta aaaa... Jangan la jadi pengecut macam Timbalan Ketua Pemida PAS tue aaa... Jangan bagi alasan keselamatan diri la kalu buat perisytiharan harta nih... Hahaha

Lu orang tunjukkan la yang lu orang memang otai dan bersih serta telus... Hahaha... Tunjukkan la yang lu orang brani...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja