Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 November 2012

Cabaran Adnan Yaakob Diterima

Bhai dan DeeDee sekalian... Lu orang baca betul-betul aper yang tertulis dan lu orang ingat dan simpan dalam memori... Dalam kapla.... Nanti kalu PRU13 DAP menang di Bentong... Mari kiter tengok samer ader Adnan Yaakob nih ader telor ker tidak...

Masa tue... kalu DAP menang di Bentong... Tak payah la tunggu orang lain... Gua pon akan potong telinga dier... Nih cabaran bodoh macam nih samer level dengan cabaran bebudak kat dalam FB dan Twitter pasai bolasepak baru-baru nih....

Semuanya janji dicapati...

So... Adnan Yaakob... Kiter tengok aaa samer ader lu ader brani kena potong telinga ker tidak... Hahahaha




5 comments:

  1. Nanti 'souvenir' pada saya. Saya nak 'frame'kan.

    ReplyDelete
  2. Bhai Akupuntakfaham...

    Bukan gua sorang .... ramai lagi yang bersedia menawarkan diri untuk kerat telinga Adnan Yaakob nih.... hahaha

    ReplyDelete
  3. dia tu sangat konfiden.. mesti ada hal punya.....

    ReplyDelete
  4. takbur sunnguh MB gua nih. Gua cukup bangga. Xpe pas PRU nnt, gua akan buat auction, sape2 yg sanggup bida tinggi, gua pilih dia sebagai tukang kerat tinge MB gua nih. Gua stat dgn harga bidaan rm 5 sen. hahaha...sayang mb gua hahahahaha..lupa nak tanya, sharizat bayo brape premium tanah kat Mempaga tu atau lu bagi free je kat lembu tu...

    ReplyDelete
  5. Nie bukan takbur..satu tektik politik..nak lihat sama ada DAP sambut cabaran atau sebaliknya. DAP perlu ada berani sahut cabaran ini. Jangan fokus kpd soal potong telinga atau terjun sungai. Ini ayat mutasyabihat...siasah politik. RD5

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja