Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 November 2012

Siapa Karang Ucapan Dasar?

Bhai.... Sori la... Gua terpaksa tanya soklan camnie... Nak buat camana... Hahaha....

Siapa agaknyer aaaa yang karang ucapan dasar presiden parti aaaa.. Takkan la Presiden sendiri kot... Sebab ayat-ayat yang ader dalam ucapan dasar tue tak melambangkan sikap sebenar yang ditonjolkan oleh Presiden parti tue sendiri la...

Terutamanya yang berkaitan dengan anak muda dan juga golongan muda yang menyokong PAS... Tambah lagi biler berkait dengan media sosial seperti blogger, twitter dan facebook...

Pelik aaa gua... Sejak biler plak Presiden parti tau pasai orang muda nih... Sebab setahu gua dier nih memang cukup tak puas hati ngan blogger... Terutamanya geng-geng yang samer kapla ngan gua...

Hahaha... Ini mesti orang lain yang tulis nih...

5 comments:

  1. Salam C++

    Takpelah. Dah dia cakap benda baik. Cuma agak terbalik pulok pemudanya...

    ReplyDelete
  2. blogger dan bkn blogger kalau kritik atau tegur maupun nasihat mana leh pakai. Pakai bila time pilihanraya je. Pas pilihanraya..lu sapa?. hahaha

    ReplyDelete
  3. Bhai... gua rasa hasan ali yang karang ucapan dasat tu. Walaupun bukan ahli pas tapi dia terpaksa buat part time karang ucapan presideng

    ReplyDelete
  4. Gua ingat mesti la ada penasihat part time la karang ayat bunga-2 pasal pemuda pemudi harapan PAS blah blah blah..cenggitu. Ayat mesti power(ful) supaya idea UG dia kita tak la nampak.

    Bukan Hassan Ali la Waris... pasal dia masih cinta sayang kat PAS !! hehe

    Dia suka PAS ..cuma tak berkenan dgn parasit dlm PAS, dia kata hari tu.

    Parasit bukan yg isap darah saja, atau, orang yg boleh kaya raya dapat pojek juta-2 RM sana sini saja macam si Na$ha tu.

    Parasit pada si Hassan Ali ni ialah orang yg menang kerusi, jawatan atau dapat rezeki terpijak TAPI dia boleh pulak salahguna kuasa, gila kuasa & buat HIMPUN selamatkan akidah orang susah yg tersesat sebab dapat bantuan gereja.

    ho ho ho

    ReplyDelete
  5. DeeDee Yong...
    Hahaha... nak buat camana... Pemuda dah tua sebelum masanyer... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Hahaha... betul tue... memang camtue pon.... nak buat camana...

    Bhai Waris...
    Lu biar betul bhai... Takkan Hassan Ali... gua rasa yang karang tue Nasharuddin Mat Isa la... bukanker ketua kepada puak UG aderlah dot..dot..dot..

    Bhai Hanz...
    Betul tue bukan Hassan Ali punya kerja nih... hahaha.... gua dah boleh agak saper punya karangan nih... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja