Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 November 2012

Kes Ahmad Abd Jalil

Bhai... Gua dapat laporan pendek dari selatan tanahair... Untuk pengetahuan lu... Skrang nih macam ader skit pertelagahan dalam kes nih...

Ader pihak yang nak bawak blogger/facebooker nih pi Istana... Tapi ader satu pihak lagi keberatan nak kasi blogger/facebooker nih pi Istana..

Masing-masing dengan pandangan diorang sendiri... Satu guna kabel kanan... Satu guna kabel kiri... Satu tunduk kepada negeri... Satu ikut arahan Bukit Aman...

Mmm... Kiter tengok aaa saper yang lagi power...

Oh yer... Petang tadi satu kenderaan mewah ader masuk kawasan tue... Ader la dalam sejam dua.. Tak tau aper citer... Informer gua tak dapat akses kepada siasatan... Gua kena tanya gua punya geng kat Bukit Aman la kalu ini macham...

Biler aaa gua nak ader line dalam JMF nih.... Hahaha

1 comment:

  1. (1) Bahawa kamu pada 10 Okt lebih kurang 6pm di Pusat Media Ibu Pejabat Polis Kontigen Johor telah memuatnaikkan satu status di akaun Facebook yang didaftarkan atas nama Zul Yahya yang tertera perkataan menghina...."
    (2) Bahawa kamu pada 21 Okt jam lebih kurang 3pm di Dewan Tan Sri Mohamad Rahmat, Jalan Bacang, Kg Pasir, Tampoi telah memuatnaikkan satu status di akaun Facebook yang didaftarkan atas nama Zul Yahya yang tertera perkataan menghina....."

    Pusat Media Ibu Pejabat Polis Kontigen Johor tu tempat awam ke? Sesapa nak berfacebook bole pegi sana ke? Free wifi ke?? Atau polis Johor kurang cerdik dah mengantoikan diri sendiri?? Cer ko tanya informer ko?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja