Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 November 2012

You Help Me, I Help You

Bhai... Lu tau dak sindrom you help me, i help you... Hahaha.. Kalu tak tau... Pi la tanya sesapa yang tahu... Hahaha... Pi la try tanya pak lebai google....

Gua cuma nak citer satu benda nih jer... Skrang nih ader dua puak dah nak terbongkang... Dah tak makin releven... Dah sampai masa jangkahayat dier la... Dah nak finitto...

Jadi... Terpaksa la dua-dua puak nih saling sokong menyokong.. Saling bantu membantu... I help you. You help me.... Hahaha

Pasai tue la makin hari makin tak terkejut kiter tengok banyak benda pelik berlaku kat sekitar kiter... Dalam banyak benda.. Dalam banyak hal... Semuanya pasai nak selamatkan diri masing-masing...

Hahaha... Gua gelak jer... Pasai aper gua gelak.. Semua pasai... Dua-dua puak tue tak lama lagi akan tinggal sejarah jer... Jadi fosil... Jadi artifak... Hahaha... Tak tau la masa akan datang tue artifak nih ader harga ataupon takder harga... Maybe la kalu jual kat pusat recycle.. Pusat kitar semula.. Sesen pon tak laku... Hahaha

Buat jadi umpan pon belum tentu ikan jerung nak makan.... Hahaha... Banyak penyakit.... Hahahaha

3 comments:

  1. laaa.. x kena tangkap lgi lu...hahaha...pendapat gua, elok la sorang tanding satu je kusi. Lgi pun ramai yg ngidam nak pikul dosa sebagai pemimpin...hahaha...jgn tamak.

    ReplyDelete
  2. gua harap xde muzium baru di bina khas utk kenang puak2 nih...dah pupus tu pupus je la, takan dah pupus kita nak tanggung lg bil api air dorang semata-mata. hahaha...Tpi kalau dah pupus gak nnt, gua ttp jadi pembangkang...hahaha..

    ReplyDelete
  3. Bhai BunBinBan...

    Hahaha... gua ader kabel kuat kat Bukit Aman la bhai... immuniti... hahaha.... Tentang mengidam pikul dosa sebagai pemimpin tue... gua stuju.. ramai yang tak sabar-sabar nak pegang... macam Zulkifli Nordin dan Nasharuddin Mat Isa la kan... batang hidung pon tak nampak di kawasan Parlimen.... sembang jer gah... hahaha

    Bhai BunBinBan...

    Kos nak handle muzium tinggi bhai.. tapi untung seciput... bukan boleh kenakan caj masuk tinggi... hahaha... kalu buat perkuburan khas pon rugi space jer... humban kelaut pon ikan takmo nak makan... terbaik... kiter bakor jer... hahahaha ... BTW... gua akan still menegur mana baik dan mana tidak.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja