Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 November 2012

Result Sport Toto

Bhai... Gua nak citer sama lu satu mender nih... Errr lu agak-agak aaaa... Kalu PR menang dalam PRU13 ... Dan boleh mengambil alih pemerintahan Kerajaan Persekutuan.... Lu agak-agak aaaaa ... Aper akan jadi dengan semua industri perjudian di Malaysia....???

Aderkah akan ditutup serta merta atau pembaharuan lesen judi dibatalkan ... Tidak dibenarkan....

Atau....

Akan kekal gak operasi perjudian nih... Pasai nilai dan untung dari cukai amat menggiurkan... Macam contoh nilai hadiah pertaruhan dalam result sport toto yang gua publishkan kat bawah nih.. Hahaha

Ini result sport toto yang terbaru nih... Pergh... Makan puluhan juta Rosmah Mansor (RM) tue... Hahaha

2 comments:

  1. tuan cipan,

    widget result toto takde ke?
    kakakah

    ReplyDelete
  2. Bhai LibangLibu (LL)...

    Hahaha..... ntah la... widget camtue gua tak cek... tapi buat aper pasang kat blog atau website... tak best... lambat... pasang kat tepon la lagi best... macam gua....

    Hari-hari boleh cek result 4D, 1+3D dan Toto..... hahahaha ... terus melalui tepon... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja