Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 November 2012

PAU Sana PAU Sini

Hahaha.... UMNO kalu tak mengepau ... Semacam akan ader yang tak kena... Rasa gatal. Jadi mesti akan mengepau jugak la.. Hahaha

Nih dalam PAU yang sedang berlangsung la nih... Nampak sangat sawan diorang terserlah.... Diorang selama nih rasa hebat... Rasa kuat... Rasa dapat sokongan rakyat... Tapi kali nih tergugat... Kecut telor biler dapat tau sokongan diorang makin menjunam...

Jadi dengan bantuan media propaganda diorang... Maka dapat la diorang create agenda dan persepsi...

Sampaikan isu yang bertahap bangang pon diorang nak buat..., contoh... Dalam isu kuota haji.... Awat nak guna kuota haji khaa untuk orang UMNO.. Kan UMNO kaya... Jadi tak payah la rembat kuota orang lain...

Amik jer pakai pakej haji komersial... Baru la nampak gempak dan hebat... Bukannya mahal sangat bagi puak UMNO yang boleh shopping guna kad kredit/debit yang enjoy sampai 3/4 juta Rosmah Mansor (RM) macam si Bekir tue...

Aper daaa....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja