Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 November 2012

Kejutan Di PAU?

Bhai... Pagi-pagi lagi gua dah dapat call nak tanya pandangan gua pasai isu khabarnya ader kejutan di PAU... Siap tanya gua biler dan siapa yang terlibat... Hahahaha... Dei... Gua bukan tok nujum aaaa...

Tapi... Dari sumber maklumat yang gua dapat..... Peratusan untuk ada kejutan di PAU pada hari terakhir mungkin akan berlaku... Tapi rasanya bukan kejutan Nasharuddin Mat Isa atau Hassan Ali masuk UMNO... Bukan pasai tue...

Tapi... Akan ader yang lebih mengejutkan... Akan ader yang lebih menerujakan... Akan ader yang lebih ohsem... Hahaha.... Tapi kalu gua bagitau awal... Hahahaha.... Takder la kejutan kan... Hahaha.... Kena la tinggal skit untuk kejutan....

Tapi nih gua nak bagitau... Kejutan terakhir pada PAU nih bernilai juta-juta Rosmah Mansor (RM) .... Hahaha.... Dan yang pasti menjadi mangsa kejutan ini tidak lain dan tidak bukan adalah Parti Islam Se Malaya (PAS).... Tunggu dan lihat aaaa... Hahahaha

3 comments:

  1. Salam C++

    Ini buat Yong hot! SSSSUSPENS!!!

    ReplyDelete
  2. DeeDee Yong...

    Sabor.. sabor.. tunggu dulu... baru la ader suspen... Errr.. Jangan yong ader sakit jantung udah ler...

    ReplyDelete
  3. Bagi gua la, berita yg menyebabkan gua terkejut beruk(beruk pun tak terkejut mcm gua..hahaha) yg bersangkut paut ngan PAS, tak lain tak bukan TGNA & TGHA masuk umno. Itu mmg gua terkejut. Tak pun UAI join umno pun buat gua terkejut kera. Selain drpd org tu, gua buat2 terkejut cipanzi...hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja