Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 October 2012

Ader Orang Marah Gua

Bhai... hahaha.... sepanjang hari nih ader macam-macam pesen orang yang call, sms malah tibai gua kat laman sosial lain pasai artikel kisah sebenar "Itu Bukan Spender Saya" yang gua terbitkan tengahari tadi... Kejadian berlaku adalah kejadian sebenar.

Bukan tujuan gua nak aibkan pelanggan bank tue... walaupun gua dah tau saper dier....sori.. gua takder nak aibkan dier... cuma aper yang gua nak citer aderlah isu disebalik kejadian nih...

Orang marah gua dan kata gua tuduh pelanggan bank tue berzina.... err.... rasanyer gua takder tuduh pon dier berzina... biler gua guna perkataan "main" ... aderkah ianya bermaksud berzina ... tolong aaa jangan kotorkan minda lu orang... jangan buat malu aaa...

Okeh... mari kita buat sedikit analisa...... Awek tue tanggalkan seluar dalam dia kerana
  1. Kotor (maybe bladder dier ader masalah... jadi dier terpaksa tanggalkan seluar dalam dia)
  2. Basah (maybe seluar dalam dier terbasah kerana terkena air dari pili)
  3. Spare (maybe seluar dalam itu adalah seluar dalam spare dia)
  4. Terlupa (maybe seluar dalam itu terlupa dipakai kembali selepas dia bersolat)
  5. Main (maybe seluar dalam itu kotor dan basah selepas pelanggan tersebut main @ bersukan)
Apa-apa pon... jangan letak seluar dalam lu orang dalam poket.. bahaya bhai... silap-silap nanti tak pasai malu....

P/S: Bagi yang kaki berzina dalam kereta waktu rehat makan tengahari tue ... satu hari nanti lu orang akan terkantoi... terkantoi dengan manusia... dengan Allah dan Malaikat.... lu memang selalu dah kantoi... tunggu maser jer nak kena panah petir nih....

MORAL : JANGAN BUAT MAKSIAT

13 comments:

  1. A'kum C++

    Rupanya pembaca blog ni ramai juga yang kurang cerdik!

    ReplyDelete
  2. adus.... warna ap bro sependa dia tu? wakaka.

    ReplyDelete
  3. Nanti gua minta copy rakaman cctv BR Machang dan kompomkan citer lu...

    ReplyDelete
  4. Bhai MountDweller...
    Hahaha... tue la pasai... diorang ingat gua nak bawak citer lucah ker... wei sori aaa.. gua takmo nak kotorkan blog gua nih... hahaha

    Bhai Hati Muda...
    Hahaha... itu lu kena tanya sendiri dengan saksi-saksi ditempat kejadian lar... hahaha

    Bhai ISA...
    Gua tau lu ader kabel ngan staff Bank Rakyat Machang... hahaha... sebab tue la gua tertunggu-tunggu lu punya komen... hahaha

    ReplyDelete
  5. Menyesal aku baca. Ingatkan citer lucah. Rupanya bukan.

    Waakaka..

    ReplyDelete
  6. Apa kata kalau lu propose kat pompuan tu pakai spender kat luar mcm superman... ada bran? Lain kali takde le lupa pakai.

    Kalau pakai g-string lagi bagus... wakaka.

    ReplyDelete
  7. DeeDee AmenoWorld...
    Hahaha... Lain taun la gua story lucah... tapi bukan kat blog nih... blog nih suci sesuci bedak SAFI ...

    Bhai Waris...
    Hahaha... gua tak dapat bayangkan Superman pakai G-String... hahaha.... ataupon WonderWomen pakai G-String.... hahahaha

    ReplyDelete
  8. Huh!!! aparaaaa.. ramai sangat yg otak lucah ni.. maklum la, kat tv3suku pun, melucah tarak hal.
    tayang citer porno kat dlm berita pub boleh dah skang ni. no wonder la kapla otak ramai yg dah pikir asyik nak melucah jer..

    ReplyDelete
  9. POS la sini yg sms, email dan tibai lu tu...nk gak tgk kebangangan otak pemikiran manusia nih

    ReplyDelete
  10. kan imaginasi bangsa melayu tu tinggi. X caya tanya saiful bukhari. apa pun gua rasa dia tu superwoman dlm misi khas...hahaha...

    ReplyDelete
  11. hehe... gua among others yg marah kat lu? No. Spare me!

    Gua taip komen pun sambil gelak guling-2 atas lantai bhai. TAPI betul kita kena berhati-hati di jalan raya & bila masa bawa spender dlm poket tu... haha!

    Moral of the story :

    Assumptions macam gua & lu tulih tu valid dah.. "Pikir, pikir sebelum terkena...na na na na"

    Analisa takleh buat.. pasal kena ada "bahan bukti" & DNA! hehe

    ReplyDelete
  12. Bhai Madie...
    Hahaha... hidup nih kalu tak melucah agaknyer tak best kot... hahaha

    Bhai FaizFakhirin...
    Tak perlu aaa gua nak publish... tak perlu... cukup untuk gua baca udah ler... hahaha


    Bhai Hanz Azdi...
    Hahaha... no pun intended.... hahaha... gua paham betul ayat lu tue.,... sajer jer gua kasi bakar skit.... hahaha

    ReplyDelete
  13. Bhai BunBinBan....
    Maybe lar dier sebenarnya SuperWomen atau WonderWomen..... dalam misi rahsia... misi menyamar jadi manusia biasa.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja