Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 October 2012

Ustaz Azhar Idrus Pun Sertai Permukiman Blogger?

Bhai.... pergh... hebat... permukiman blogger di Janda Baik pon nampaknyer disertai oleh Ustaz Azhar Idrus.... hebat....tak sangka gua....

Memang mantop lar permukiman blogger di Janda Baik tue.... sampaikan Ustaz Azhar Idrus pun sertai samer.... cuma gua pelik skit... pasai aper Blogger Mahaguru58 yang kata nak datang tetiba jer tak jadi nak datang...... pelik aaa...



Member gua yang jadi wakil gua kat permukiman blogger di Janda Baik tue bagitau... maybe la Mahaguru58 tak dapat nak datang pasai Ustaz Azhar Idrus dah datang... jadi dier ader segan skit la kot.... hahaha... kot-kot nanti penuh satu Janda Baik orang datang dari seluruh pelusuk Malaysia nak dengar ceramah Ustaz Azhar Idrus... ditempat paling tinggi setakat nih...

Errr... Ustaz Azhar Idrus maner pernah buat event kat Genting ker.. kat Bukit Tinggi ker... kat Cameron Highland ker... atau kat puncak bukit Mat Chinchang di Langkawi ker.... tak gitue... kalu buat mesti grand benar nih...

Aper pon... layan ......

3 comments:

  1. celahmana pulak ustaz azhar idrus nye..

    kot yer nak tumpang populariti, jgn la nak menipu..pooodah

    ReplyDelete
  2. ha ha ha ha

    nulih tak buat homework

    ReplyDelete
  3. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Nig gua saspek mesti lu tarak lulus Bahasa Malaysia/Melaya dan/atau Sastera Melayu semasa SPM....

    Pasai aper gua bagitau camnie... pasai lu tak reti nak baca tandabaca yang ader tertera dalam artikel blog gua... satu tanda baca tak betul .. hilang 10 markah masa SPM atau STPM... hehehe....

    Biler plak gua menipu... hahaha... baca betul-betul... dari tajuk sampailah keseluruhan artikel.... hahahaha

    Kalu tak pandai baca,.. dan paham... sila cari orang yang pandai baca dan paham.... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja