Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 October 2012

Gua Isytihar Perang

Bhai... Dua tiga hari nih gua ader sedikit masalah kesihatan.. Yer la... Kita semua bukannya makin muda dari sehari ke sehari... Tapi biarlah aper yang terjana daripada masa hidup nih akan menjadi bekal rahmat di alam satu lagi... Ader salah silap selagi hidup insyaAllah boleh setel... Hanya Allah yang menentukan cepat atau lambat semua tue boleh setel...

So... Bermula dengan 10 Zulhijjah nih... Gua akan isytiharkan perang... Perang keatas manusia-manusia durjana yang senantiasa cuba menggagalkan tujuan hidup gua... Iaitu... Berusaha sedaya upaya walaupun melalui atas talian dalam usaha menegakkan satu sistem pentadbiran, kewangan dan cara hidup yang berasandarkan kepada yang ditetapkan oleh Allah Taala...

Tidak kira siapa orang itu... Waima pemerintah, ulama, korporat, agens, syarikat mahupun orang perseorangan... Selagi mana individu atau organisasi itu menghalang daripada terbentuknya daulah Islamiyah, maka individu atau organisasi itu akan gua perangi...

Cara mana gua akan perangi tue bergantung kepada situasi dan info yang gua ader.... Berkesan atau tidak gua serahkan kat Allah Taala..

Yang pasti... Golongan alim ulama yang terbabit pada pandangan gua dalam menggagalkan daulah Islamiyah pon tidak terkecuali... Walau siapa pon mereka itu.... So... Lu orang bersedialah membaca beberapa artikel perabg gua terhadap mangkuk-mangkuk ini...

Semuanya Harus Berani dan bukannya Harussani.... Syaitan, Setan, Sultan pon akan gua terjah... Menteri, Paderi, Balachi pon akan gua sergah... Ulama, Ularmak, Ular Mamak pon akan gua lumatkan... Janji lu orang khianat kepada Allah... Tiada maaf bagi lu....

5 comments:

  1. C++

    Kita ni sama yek, saya pun dah empat hari demam sakit seluruh badan tapi gagahi juga berblog sebab takut ketinggalan isu-isu yang hangat terutama isu Kapir Harbi memperlekehkan Hukum dan Islam.

    yang paling memanaskan hati ianya seolah disokong pula oleh suara-suara sumbang dari pihak sana. Sejuk demam dah jadi panas.

    Kalau panas seluruh badan tak apala juga tapi panas kepala dan hati!

    ReplyDelete
  2. gua sokong lu lancar perang. xpe gua dok tepi tengok. hahahaha....

    ReplyDelete
  3. Bhai MountDweller...

    Hahaha... dari Allah datangnya kesakitan ini dan daripada Allah jualah datang penyembuhannya...

    Bhai BunBinBan...

    Joomla Perang.... hehehe... Joomla... (errk.. bukan aplikasi php Joomla yer).... Oops... jangan lupa beli popcorn dan kuaci... hehehe

    ReplyDelete
  4. Oohhh kita nak gi perang mana hari ni, Kapten Power Rangers?

    Ke kita nak main the mind game? Or, Online Strategy game?


    ReplyDelete
  5. Bhai Hanz Azdi...

    Aper plak plan perang kena citer satu donia... hahaha... kasi slow talk sudeyy la... hahaha

    MMORPG la kiter main bhai...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja