Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 October 2012

Hebatnya Malaysia

Bhai... dalam dunia nih.... gua rasa aaa... Malaysia la negara paling hebat.... takder negara lain yang lagi hebat berbanding Malaysia...

Contoh terbaik... dulu... beberapa tahun dulu... pernah berlaku banjir ditingkat mezzanin dalam sebuah pejabat Kerajaan di Selangor..... waktu tue ader isu berkaitan dengan penipuan tahap mega bernilai jutaan ringgit yang dikaitkan dengan Menteri Besar... yang bestnyer... hanya tingkat mezzanin sahaja yang banjir... dan tingkat ini menempatkan bilik server..... hahaha

La nih.... gua dapat tau... Flyover pon boleh banjir kat Malaysia nih.... Bhai... flyover la bhai... bukan kat bawah... nih kat atas nih... kalu air dah boleh sampai kat Flyover... maknanyer .... lebat betul lar hujan tue... sampaikan flyover pada ketinggian lebih 30 kaki pon boleh tenggelam dalam air.... hahahahaha

Lu tak percaya ka bhai... cuba lu tengok gambar kat bawah nih... hahahaha ... gua cilok dari belog nih...




Hahaha.... hebat kan Malaysia nih..... hahaha

3 comments:

  1. Alhamdulillah.... hooray!!!

    Esok gua raya...

    ReplyDelete
  2. hahaha...mmg hebat. Gua rasa elok di kekalkan banjir di flyover tu, mana tau boleh masuk dlm 7 keajaiban di dunia or 7 kebangangan di dunia?.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja