Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 October 2012

Bila Komunis Berbunga

Hahahahaha.... tadi member gua (wakil gua yang pergi Permukiman Blogger di Janda Baik) passkan kat gua gambar yang diambil kat sana... ader beberapa gambar yang gua tak tahan nak tengok.... hahaha... gambar komunis mengenakan bunga dan juga gambar komunis berbaju melayu...

Hahaha... fahaman komunis dan sosialis nih memang pandai buat lawak aaa....

Aper-aper pon... lu orang tengok dan bagi komen aaa... hahahaa



P/S: Dier nih rupanyer blogger yang guna nama Abu Nawas..... hahaha

7 comments:

  1. Salam semua...

    Apa ada pada nama??? Walaupun mati nanti kita tinggalkan nama...

    Hati kita siapa yang tau??? itu tuhan alla juga tau...

    ReplyDelete
  2. kiut apa abu nawas....hahaha..pakai bunga instead of sabit dan tukul..hahaha...

    ReplyDelete
  3. Bhai Alias Bin Hasan...

    Yup... stuju... aper ader pada nama....

    ReplyDelete
  4. Bhai BunBinBan...

    Oooo... nama dier Abu Nawar yer... hahaha... takder macam nama Komunis pon... hahaha

    ReplyDelete
  5. dengar citer ada yg takut dengan camera. hahaha

    ReplyDelete
  6. Bhai NewHope...
    Comrade tue... hahaha

    Bhai TheSniper...
    Member gua dier tue pemalu skit (camera shy)... sebab bukan dier yang kendalikan blog gua nih... dier wakil jer... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja