Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 October 2012

Populariti Merosot 50%?

Bhai... Merdeka Center punya analisa... hasil kajian mendapati peratusan populariti Musa Aman telah jatuh sebanyak 50% .... itu hasil soal selidik dan kajian daripada Merdeka Center.... Merdeka Center yang jugak kata pengaruh Najib Razak naik sedikit itu hari... hahahaha

Itu hari... UMNO cukup setuju dengan aper yang Merdeka Center keluarkan... hasil kajian tue.... tapi... bagi kes Musa Aman nih... UMNO Sabah tak percaya dengan aper yang dihasilkan oleh Merdeka Center... Diorang kata fakta tue salah... kajian tue tak betul... ader terkhilaf....

Gua stuju... mana-mana kajian pon boleh ader terkhilaf.. boleh tersilap... tambah lagi kalu ader agenda... hahaha... dan bagi kes Musa Aman nih... gua cukup setuju dengan UMNO Sabah... hahaha... Populariti Musa Aman bukan merosot 50% ..... tapi... merosot lebih 80% .... hahahaha....

Jadi... bagi UMNO Sabah yang masih dok nak pertahankan Musa Aman... hahahaha... terus-terusan la percaya bahawa populariti Musa Aman masih lagi hebat... masih lagi 100% atau sekurang-kurangnya 90% .... hahahaha... elok sangat la tue.... hahaha

Hancuss... inilah namanyer.... sokong membawa rebah... hahahaha

4 comments:

  1. Salam semua...

    Apasal la keluar cerita2 macam ni???
    Lagi gerun najib nak declare PRU.

    Betul ke tu???

    Alamat peluk "helmet hitam" ja la...

    ReplyDelete
  2. Lu tolong analisa keyakinan PAS menawan Terengganu PRU 13. hahaha

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Citer yang bes-bes jer ler. Bior demer suka dan terus bubar parlimen!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja