Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 October 2012

Soros VS Boros

Bhai.... Hahaha... Mahathir Mohamed nih memang pandai buat lawak.... gua rasa aaa... selepas Samy Vellu dinobatkan sebagai pelawak nasional..... Mahathir Mohamed aderlah pelawak terbaik..... hahaha....

Yer la... lu ingat senang ka mau buat lawak slapstik... lawak yang diri sendiri pelawak pon tak gelak.... cuba lu tengok dan ingat aper yang Samy Vellu selalu buat dan cakap.... bukankah penuh dengan lelucon dan lawak jenaka.... hahaha... hebat aper...

Nih Mahathir Mohamed plak biler dah pencen nih lagi kerap buat lawak... hahaha... yer la ... agak-agak dah rasa boring tue yang Mahathir Mohamed tue buat lawak.... hahaha.... lawak tahap mega plak tue... Contoh terbaek... biler Mahathir Mohamed kuar statement suruh jangan sokong SOROS...


Aper... tak bagoosh ker kalu rakyat amik contoh terbaek dari SOROS... SOROS nih aderlah ahli perniagaan yang berjaya... banyak harta... banyak aset.. banyak dana... dan bijak dalam percaturan perniagaan dier.... terbaek aper.... Patutnyer rakyat Malaysia yang jadi ahli perniagaan amik dan belajar cara SOROS...

Ini tidak.... Mahathir Mohamed marah orang yang respek sama SOROS.... tapi boleh plak Mahathir Mohamed sokong agenda BOROS.... Agenda BOROS yang mengabiskan rezab negara... yang mengabiskan dana simpanan negara... yang mengabiskan simpanan emas Bank Negara Malaysia... dari 72 tan kepada kurang daripada 12 tan yang ader sekarang nih...

Pelik betul lar Mahathir Mohamed nih... gua rasa dier dah makin nyanyuk...... dier marah orang contohi SOROS ... tapi dier galakkan negara BOROS ...... bodoh aper..... hahaha... ader hati lagi tue nak jadi PM agaknyer... hahahaha

3 comments:

  1. Cita2 gua memang nak jadi macam soros. Sekarang dah on the way ke arah tu... hehe

    ReplyDelete
  2. madey ni ciri2 manusia yg sengal pala otaknya. Di kelilingi oleh manusia2 yg pala otaknya pun sengal. Jenis pala otak yg malas berfikir, malas membaca, malas menghadam terus telan. Yg paling teruk, takut pada madey dari takut pada ALLAH SWT.

    ReplyDelete
  3. Bhai Waris...
    Hahaha... gua tau lu bercita-cita nak jadi lagi hebat dari Soros... hahaha... takder hal....

    Bhai BunBinBan....
    Mahathir Mohamed berjaya membentuk Melayu ikut acuan Mamak... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja