Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 October 2012

Pemaju Yang Sponsor RM22 Juta Sudah Lari?

Bhai.... hahahaha.... kecut perut BN Pulau Pinang... itu hari macam konpiden jer siap bawak duit 1% dari RM22 juta sebagai cengkeram... deposit... kononnya BN Pulau Pinang mampu membeli tanah tue dengan nilai yang ditetapkan oleh Kerajaan Negeri ... konon untuk membangunkan Projek Perumahan Rakyat... nak berlakon baik la tue.. nak berlakon jadi juara rakyat.... hahaha

Hahaha... biler Kerajaan Negeri Pulau Pinang menetapkan kena buat full settlement dalam tempoh 30 hari.. terkujat muka BN Pulau Pinang.... hahaha...

Dengar citer... pemaju yang sponsor RM22 juta sudah lari.... hahaha... nak mintak tolong saper aaa nak cover... takkan nak mintak kat Berjaya atau Genting? ... Takkan nak pow Syed Mokhtar.... hahaha... Takkan nak pakai duit sendiri.... BN Pulau Pinang maner ader dana tabungan sebanyak RM22 juta tue... hahaha

Takkan la nak buat kutipan derma daripada semua ahli BN.... mampuih lar diorang nak derma..... hahahah

Aper pon.. buat BN Pulau Pinang.... sila belajar dengan Shahidan Kassim.... dier terra bab pinjam dengan Along tanpa bagi aper-aper jaminan.... hahaha... itu kata dier la.... hahahaha

4 comments:

  1. Salam C++

    Yong ada baca citer demer nak buat rumah ni. Fuyooh! Hebatnya! Rupernya, demer pukul gendang perang jer, lepeh tu lari lintang pukang sama macam bajet 2013 gak.

    ReplyDelete
  2. kahkahkah...ini namanya makan tuan

    ReplyDelete
  3. Salam semua...

    Apa macam tuan??? baru sembang2 & tunjuk2 untuk korban raya haji dah lari??

    sah le NFC...

    ReplyDelete
  4. DeeDee Yong...
    Hahaha... diorang gempaq ker Yong ooi... hahaha... mana untung buat rumah rakyat... hahaha.. buat kondo lembu lagi untung... hahaha

    Bhai HentakBelipat...
    Bukan makan kawan ker?? hahaha.... atau makan beramai-ramai tapi time bayar caboot.... hahaha

    Bhai Alias Bin Hasan...
    Itu kalu nak korban cukup syarat ker... cukup umur ker... hahaha... nak korban kena An-Amm (berkaki empat).... hahaha... kaki dua ader boleh kira ka... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja