Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 January 2012

Akulah Parasit Itu

Bhai.... gua tak tahan nak gelak biler dengar statement Hassan Ali... dier kater dier tarak tahan lepak terus dalam PAS pasai ader banyak parasit dalam PAS... hahaha... Parasit yang menyusahkan dier... Parasit yang ganggu kerja buat dier... Parasit yang dedahkan semua agenda dan kelaku dier... hahaha...

Wei.. Untuk pengetahuan Hassan Ali dan kuncu-kuncu dier yang masih ader lagi dalam PAS... hahaha... sebenarnya gua lah parasit tue... hahaha... "Akulah Parasit Itu" .... hahaha

Hahaha.... parasit pon parasit la... tapi parasit kepada Hassan Ali dan puak-puak UG la... tak kisah la puak UG tue level maner... kalu level pemimpin kanan pon gua tibai... gua akan jadi Parasit itu...

Penat oooo .. selama nih dok nak kasi PAS (Barisan Alternatif @ Pakatan Rakyat) menang dalam setiap kali pilihanraya.. tak kisahlah pilihanraya kecil mahupun umum... penat aaa buat kerja.. dari habis tenaga sampailah habis modal RM... daripada kerja fotostat atau pasang bendera... sampailah buat kerja saraf .... penat oo... alih-alih mudah benar ader puak bodoh (ikut slanga Ustaz Azhar Idrus) yang dengan tetiba boleh berpakat dan deal ngan musuh... macam cilanat betul lar puak nih...

Sebab itulah dari awal lagi gua dan ramai kengkawan bersepakat untuk keluarkan/jatuhkan/bongkarkan/dedahkan aper sajer maklumat yang berupaya menjahanamkan PAS dari dalam... supaya puak cilaka yang nak menjahanamkan PAS dari dalam nih dapat didedahkan dan diambil tindakan...

Kalu lu nak tau... anasir sabotaj dari dalam PAS nih dah lama ader.. seingat gua dari zaman gua memula terlibat dengan politik nih... sekitar tahun 1985 .. masa tue lagie dah ader anasir jahat... cuma paling ketara masuknyer ramai anasir dan agen UMNO dalam PAS kemuncaknyer pada 1998 - 1999 ...

Jadi kalu Hassan Ali kater ader banyak parasit dalam PAS tue... hahaha.. sebenarnya dier dan kuncu-kuncunya yang masih ader dalam PAS (pelbagai hirarki) la yang jadi parasit.. yang nak menjahanamkan PAS... cilakak tul la..

So.... sudah-sudah la tue Hassan Ali... lu sudah tarak laku satu sen pon.... hahaha

2 comments:

  1. Lu bukan parasit. Lu HIV punye kuman. kah3

    ReplyDelete
  2. Bhai AT ...

    Hahaha.. HIV....

    HassanAli In Voyeurism ... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja