Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 January 2012

Jalan Selamat Untuk Hadi Awang

Hehehe... lu jangan marah gua la bhai... biasa la... gua kan suker menyakat... hahaha... tapi semua sakatan gua tue ader fakta dan sebab disebaliknyer bhai... bukan sakat bodo jer... semua sakatan gua ader data... hahaha..

Okeh... Hadi Awang dah kuar statement dier (yang gua rasakan sebagai ayat mantiq)... bahawasanya ... dier dah tak larat la nak jadi calon Pilihanraya kali nih.... hehehe...

Kalu Hadi Awang takmo jadi calon.. jadi ADUN ka.. jadi MP ka... errr.. kesian la pada juak-juak dier yang dok himpit dier dari dulu... kesian la kat depa... hahaha... camana nak survive lepas nih.. hahaha... Kalu Hadi Awang takmo jadi calon... kalu Pakatan Rakyat menang kat Terengganu nanti.. saper aaa nak jadi MB.... hahaha...

Wei... sebab itu la gua stuju ngan Hadi Awang biler dier kuar statement bagitau yang dier takmo jadi calon... sebab dengan cara nih.. mesti ramai yang akan bergegas memujuknya.. dan mencalonkannya untuk jadik calon PRU13... hehehe... kalu ikut AdukaTaruna.. statement Hadi Awang nih aderlah statement test market jer... hahaha

Anyway... sebelum Hadi Awang bersedia untuk jadi calon PRU13... gua nak nasihatkan dier... gua nak tunjukkan jalan selamat untuk Hadi Awang...

Jalan selamat untuk Hadi Awang aderlah dengan mendedahkan semua saki-baki geng-geng Kerajaan Perpaduan yang masih ader lagi kat dalam PAS .. hehehe... sebelum Hassan Ali mendedahkan nama-bama tue.... hahahaha.... wei... minggu depan Hassan Ali dah nak buat roadshow.... kalu Hassan Ali mendedahkan nama-nama tue lebih awal... masak la Hadi Awang.... hehehe...

So... jalan paling selamat untuk Hadi Awang aderlah dengan mendedahkan semua citer disebalik Kerajaan Perpaduan dan senaraikan nama-nama agen-agen Kerajaan Perpaduan yang masih ramai tercatuk kat dalam PAS la nih....

That's the only way la bhai... itu pon kalu Hadi Awang masih nak dicalonkan jadi calon PRU13... hehehe.... ini pilihan kat dier... samer ader dier nak selamatkan diri dier (dengan mendedahkan senarai agen kerajaan perpaduan yang masih ader dalam PAS) ... atau dier memang takmo nak selamatkan diri dier... hehehe...

Bola sekarang nih berada dikaki Hadi Awang.. jangan sampai Hassan Ali merembat mencilok bola tue dari kaki Hadi Awang udah ler.... hahaha... Nasharuddin Mat Isa dah pon ambil langkah selamat.... dengan cara membuat laporan polis... hehehe...

Nasharuddin Mat Isa nih masih nak selamatkan diri dier... dier takmo tenggelam samer dengan geng-geng Kerajaan Perpaduan yang lain... hahaha... so... lepas nih kiter ader peluang la tengok masing-masing cuba melepaskan diri mereka... melepaskan tengkok diorang... hahaha...

Masanyer sudah tak lama lagie dah nih.... hehehe

(p/s ... Mesti ramai orang PAS marah kat gua dan tuduh gua memacam.... hahaha.. sebelum nih pon ramai yang tuduh gua aderlah agen UMNO... cybertrooper UMNO... hahaha.. siap ader yang samerkan gua dengan PapaGomo dan ParpuKari lagie... hahaha..... wei... gua bukan Mamak la woi... hahaha)

1 comment:

  1. Setuju. Aku ada komen hal ni kat blog lain tapi pakai ayat mantiq.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja