Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 January 2012

Kalu Hassan Ali Pejuang Islam Tulen, UMNO Tolonglah Ambil Dia

Bhai... ini satu statement paling pedas gua untuk Hassan Ali .... pasai Hassan Ali nih mengaku dier aderlah pejuang Islam tulen..

So.... kalu para penyokong dan pendokong UMNO/BN dok kecoh merata mengatakan bahawa Hassan Ali memang seorang pejuang Islam tulen.... gua nak mintak sesangat la supaya para penyokong dan pendokong UMNO/BN nih mendesak Najib Razak untuk menerima Hassan Ali sebagai ahli UMNO dan melantik dier menggantikan tempat Jamil Khir Baharom...

Dengan cara ini, ianya menunjukkan bahawa UMNO/BN lah kumpulan pejuang Islam yang tulen ... hahaha ... baru la betul..

Jangan lupa ambil samer sekor lagi yang mengaku dier pejuang Islam tulen... err... amik la itu Zulkifli Nordin sebagai ahli UMNO dan lantik dier ganti tempat Mashitah Ibrahim.... hahahaha

Itu macam kalu.. baru la nampak hebat UMNO/BN nih.... hahahaha

So.... Kalu Hassan Ali pejuang Islam tulen, UMNO tolonglah ambil dia... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja