Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 January 2012

Ahmad Yunus Proksi Hassan Ali?

Bhai... gua cukup tak paham la... Nih Hadi Awang pilih Ahmad Yunus sebagai EXCO ganti Hassan Ali nih apersal... pelik aaa...

Satu Malaya dah tahu yang Ahmad Yunus nih ader hadir masa Hassan Ali buat press statement kat rumah dier... err... ader aper-aper ker antara Amhad Yunus ngan Hassan Ali... atau Hassan Ali ader story blakang sama itu Hadi Awang... err... musykil nih...

Gua tarak tau background itu Ahmad Yunus.. cuma gua pelik aaa.. why dier ader kat rumah Hassan Ali...

Aderkah dier support aper yang Hassan Ali buat (dier stuju ker)... atau dier simpati ngan Hassan Ali... ntahler... cuma rasanyer ader sikit macam tarak kena ngan aper yang dier buat tue.. ini just instinct gua jer... lu jangan ingat gua mau fitnah samer itu Ahmad Yunus...

Aper-aper pon gua harap yang Ahmad Yunus nih takkan jadi balachi atau proksi Hassan Ali dalam mengucar kacirkan DUN Selangor... cukuplah Hassan Ali sorang jer yang buat perangai macam tue...

Oh yer.. setakat yang gua dimaklumkan... err... nama Ahmad Yunus takder dalam senarai puak-puak UG.. tapi tak tau la... maybe dier meng"hide"kan nama dier... hehehe... sori aaa... gua bukan nak buat fitnah aaa... just wonders.... just tanya jer...

Harap benar Ahmad Yunus jangan jadi balachi/proksi Hassan Ali...

2 comments:

  1. Bro C++..
    InsyaAllah... Yunus ni tak mcm tu..
    dia jenis turun padang punya..
    YDP PAS Kawasan Kuala Langat tuuu..

    Sama2 kita doakan..

    tutup buku hasan ali..

    sekarang masa untuk jahanamkan UMNO!

    ReplyDelete
  2. Bhai BudakBalun...

    InsyaAllah... kalu dier buat kerja bagoosh... gua tarak hal.. janji jangan jadik macam Hassan Ali... pening nak cover citer dier....

    Moga Allah melindungi Ahmad Yunus daripada bersikap macam Hassan Ali...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja