Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 January 2012

Yahoo ... Ada Orang Pujuk Hadi Awang

Hahaha.... strategi Hadi Awang mengena... hehehe... lepas dier kuarkan statement takmo bertanding pada PU13 (statement test market) ... terus jer Anwar Ibrahim mengelejat... terus Anwar Ibrahim nak jumpa Hadi Awang untuk mintak Hadi Awang jadi calon... hehehe

Umpan dihulur... ikan pon mengena la... hahahaha ... Yahoo ... Ada orang pujuk Hadi Awang...

Hehehe... bhai ... strategi Hadi Awang nih gua boleh gua baca dah... hahaha... strategi test market... ilmu mantiq nih... hehehe...

Lepas nih gua nak tengok saper pulak yang akan datang pujuk Hadi Awang.... hehehe... Oh yer... amacam Hadi Awang ooi... ader brani ker nak dedahkan agen-agen Kerajaan Perpaduan yang masih tertonggok lagi dalam PAS... ramai tue... hehehe... baik buat cepat sebelum Hassan Ali amik langkah mula...

Hehehe.... jangan sampai Hassan Ali dedahkan senarai nama agen-agen Kerajaan Perpaduan yang ader lagi dalam PAS nih... hehehe... masak lu nanti.... hehehe

Aper-aper pon... gua just nak ingatkan lagie... strategi Hadi Awang nih awal dah gua dapat baca.... hahahaha... lawak la.... nampak sangat tarak pro nak ejast ilmu mantiq tue.. hahaha

Orang PAS terutamanya geng Rusila mesti bengang giler ngan gua la nih... hahaha... aper ader hal... sebelum lu orang mau tibai gua.. kasi setel dulu itu agen-agen Kerajaan Perpaduan yang ramai lagi kat dalam PAS tue... hahaha

1 comment:

  1. Mangkuk Hayun UmnoJanuary 29, 2012 at 3:43 PM

    Ketiak Masam betul la Hassan Ali ni.
    Rupanya dialah kepala segalanya yang merancang utk Kerajaan Perpaduan. Dualah penggerak yang memujuk dan merasuk pemimpin2 pas supaya menerima kerajaan perpaduan setalah berjumpa Mufti Harus-Sana-Sini diperak.

    Memang jenis PARASIT Hassan Ali ni.

    Malam ni di Dataran Bykit Gantang , PErak, PARASIT ni NAK MENABUR ONAR lagi di Perak dalam Road shownya bersama Ulamak Muda Umno.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja