Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 January 2012

Siapa Cepat Dia Menang

Bhai.. kan ker gua dah bagitau dulu dah... siapa cepat dia menang.... Dalam minggu lepas gua ader tulis bagitau aderla terbaek jika Hadi Awang dedahkan cerita disebalik Kerajaan Perpaduan (UG) tue... lebih baik Hadi Awang dedahkan lebih awal.... sebelim...

Sebelum Hassan Ali amik kesempatan untuk dedahkan cerita disebalik Kerajaan Perpaduan (UG) nih...

Hadi Awang cuma ader masa dalam 2 minggu nih... kasi story lah skit pasai UG nih... kalu tidak... hehehe.. ader yang masak rasa gua ler dalam kes Kerajaan Perpaduan nih biler Hassan Ali dedahkan dalam road-tour dier..

Gua berani jamin yang Hassan Ali akan dapat buat road-tour tue... malah segala urusan dan kos ditanggung sepenuhnya... sebab ader yang backup Hassan Ali...

Yer la... pasai isu Kerajaan Perpaduan nih... isunya memang besar... tak tertanggung dek kapla para penyokong dan pendokong PAS serta ahli PAS.... mana taknyer... penat-penat buat kerja untuk jatuhkan UMNO.. ader plak mangkuk yang nak deal ngan UMNO...

So... sekarang nih bola terletak pada kaki Hadi Awang... dier nak mulakan sepak mula ataupun biarkan Hassan Ali rampas bola kat kaki Hadi Awang dan terus buat sepak mula dan akhirnya satu tendangan tajam ke pintu gol..

Semua mata dan telinga sedang terarah kepada Hadi Awang... dier nak mula atau tidak... siapa cepat dia menang....

Cuma gua saspek... nanti mesti ader orang akan pi luar negara pasai ader urusan... hehehe.. macam selalu la... hahahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja