Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 January 2012

Samseng Melayu Jalan Kebun Kini Menyuruk Ketakutan

Hahahaha... Bhai.. gua dapat info yang samseng melayu Jalan Kebun kini menyuruk ketakutan.. bukan aper... dulu dier nih rajin pi Bandar Klang... rajin gak lepak kat Mydin Klang... tapi la nih selepas video dier glamer kat YouTube... dier dah tabley nak pi memana... hahaha...

Tue la... masa cari pasal tue tarak hingat.. masa buat hal tue .. rasa diri hebat besar nak mampus... la nih terkucil kecut perut... hahaha.....

Ikut info yang gua dapat... dier nih cuma boleh round kawasan yang mana ramai Melayu jer... hahaha.. Gombak pon dier tabley pegi... sebab kena lalu kawasan Batu Caves... masak dier nanti... hahaha...

Nasib la lu labu... saper suruh buat perangai bodoh.. lu nak tunjuk samseng .. kan dah kena... hahahaha.... takder saper nak bekap lu nanti kalu kena belasah kat mana-mana... jalan ramai-ramai lu berani la... kalu sengsorang... mau masak kena lanyak...

Tue la... orang kata... jangan cari pasai... kan lu gak yang susah... hahaha...

Wei.. ini Malaysia la... kiter kena accept ader masyarakat berbilang kaum dan agama.... tabley la buat sesuka hati mak bapak lu jer... kalu kiter nak orang kaum dan agama lain hormat kiter... kiter kena la hormat depa sama....

Hahaha... sekarang kalu.. lu jugak yang masak... hahaha... gua taknak la mendoakan kecelakaan buat lu.. tapi aaa.. gua rasa.. gua tarak terkejut biler dengar nanti lu kena belasah kat mana-mana .... hahaha.... kalu lu kena belasah kat depan gua pon... gua rasa aaa.. gua malas nak tolong... sebab itu lu punya sendiri cari penyakit.... hahahaha

Bengong... susah nak nasihat kalu kapla jenih bengong cam lu nih... hahahaha....

4 comments:

  1. MASA SERBU KACAU CERAMAH ABU FUH KANMAIN SAMSENG NYA ! BILA SORANG BARU TAU KAHKAHKAH ! LU KENA BEB ;) SOKONG LAH LAGI SEKUTU APCO PARTI PANDY KUTTY !

    ReplyDelete
  2. Gua dah lama sound samseng Melayu ni@ 3 line & whatnots.. ada silat, keris, pedang terbang apa pun tak kisah la, kalau lu betul berani lu mesti macam resmi pasi, lagi berisi lagi tunduk.. tak mungkin lu perangai macam tong kosong yg bunyi saja kuat... memekakkan telinga & menyakitkan hati tu.

    Kalau dah terer sangat pi masuk kem, kawasan perumahan atau kampung orang Cina, estet India bagai pi sorang-2 & cabar depa lawan lu sorang... tu baru betui berani... tu baru gua respek.

    Setakat berani sebab ramai, porahh! Tong kosong.

    ReplyDelete
  3. Kasi pecah ja kepala beruk sekor ni...

    Buat hal tak kena gaya...
    Melompat tak kena cara...
    Menceroboh gaya beruk jantan samseng

    ReplyDelete
  4. Bhai Amuraria dan Hanz Newman...

    Itu samseng skrang sudah kucut tulur aaaa... sudah jadi samseng taik kuceng... hahaha....

    Sudah jadi pengucut... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja