Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 January 2012

Lupakan Sebentar Hassan Ali

Bhai... gua nak nasihatkan semua pimpinan Pakatan Rakyat terutamanya dari PAS... tolong aaa... jangan lagi buat aper-aper statement untuk Hassan Ali... biar jer dier memekak sana sini dalam TV3 dan sebagainya sorang diri... jangan dilayan... biaq pi kat dia...

Tolong lupakan sebentar Hassan Ali nih.... lupakan sebentar aaa....

Lu orang sumer jangan lawan Hassan Ali.. jangan layan aper-aper statement dari dier... biar bloggers-bloggers jer yang jawab dan layan... lu orang pimpinan parti duduk diam-diam...

Sebab .. kalu lu orang lagi layan Hassan Ali... lagi besar dan naik tocang la dier... jadi lu orang jangan bagi aper-aper komen pasai Hassan Ali...

Biaq dier jadik macam "anjing menyalak bukit" ... bukit takder bergerak sikit pon.... anjing jer yang terjelir lidahnyer... hahaha

So.... benda penting yang lu orang kena buat aderlah dengan memanggil Nasharuddin Mat Isa kehadapan Lembaga Disiplin Parti untuk sesi soaljawab ... kiter nak tau aper sebab Nasharuddin Mat Isa nih kuarkan statement yang senada dengan Hassan Ali... kalu Nasharuddin Mat Isa nih dah takmo nak ikut Majlis Syura dan aper sahaja keputusan parti... dan lebih berperangai macam Hassan Ali.. lebih baik dier pon kena pecat...

Buat keputusan cepat.. jangan berlengah lagie....

1 comment:

  1. jangan jadi beruk takut guruh heheh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja