Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 January 2012

Penat Bersih Taik Banyak Kali

Bhai.. gua sebenarnya dah sampai tahap menyampah dan menyumpah.... bukan kat UMNO/BN.... sebab kali kat UMNO?BN tue dah kira macam rutin harian jer.... tapi gua dah sampai tahap menyampah dan menyumpah dengan pimpinan Pakatan Rakyat...

Sekor-sekor tabley harap.... penat jer kiter blogger nih bersih taik depa yang dah depa berak merata .... tup-tup.... depa berak lagi.... macam sial jer...

Setiap kali pimpinan Pakatan Rakyat keluar statement... setiap kali tuelah bloggers macam gua terpaksa bersihkan taik-taik hasil statement bodoh depa nih.... err... depa nih takder akai ka.... sikit-sikit salahkan wartawan putarbelit statement depa....

Wei... wartawan yang putar belit tue cuma ader la seekor dua... tapi statement bangang tahap bangkai yang lu orang pimpinan Pakatan Rakyat buat tue la yang direkod dan dimainkan balik.... yang tue takder mender putar belit nyer... yang putar belit aderlah orang yang kuarkan statement tue jer....

Memang macam bangkai.... chilakak...

Taik tabur merata... bukan pandai nak bersihkan sendirik... bloggers macam nak mampus cover dan bersihkan taik depa... tapi pimpinan Pakatan Rakyat nih maner ader akai nak tengok semua nih... macam bangang... tak kira la yang berjanggut ker... berserban ker... kaki lagu hindustan ker... semua samer jer... tahap bangkai...

Sori aaa.. pepagi nih dah maki tahap dewa... nak buat camana... ader pimpinan Pakatan Rakyat yang takder berotak... jenis mulut takder insuran.... jenis akai kalu ader pon letak kat buntut... chilakak...

Gua cukup menyampah betul dengan pimpinan Pakatan Rakyat yang masih lagi bodoh nih... depa ingat statement yang depa buat tue dah kira hebat la yer... macam la orang tabley nak rekodkan .. dan publish dalam Youtube ker aper ker....

Sendirik dah kasik statement tahap bangkai... lepas tue salahkan wartawan silap quote statement dier.... buduh betul la.... kalu dah bangkai... memang bangkai la...

Penat aaa... penat bersih taik banyak kali....

(update) .... Artikel ini gua tujukan kepada semua pemimpin Pakatan Rakyat.. tidak terkecuali sama ader dari PAS, PKR mahupun DAP..... Artikel ini selaras dengan gagasan ABU dimana gua mahukan satu pentadbiran Malaysia yang adil, telus, saksama dan bersih.

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja