Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 January 2012

Hibernasi

Hahaha.... ader orang dok kasi warning samer gua .. diorang kater... jangan dok asyik bawak citer pasai Kerajaan Perpaduan... itu semua sudah jadi sejarah.. sudah tarak ujud dah... sudah kaput... sudah yilleks... siap mintak lagi jangan kaitkan orang itu dan orang ini dengan Kerajaan Perpaduan (UG).... hahaha... gua balas warning diorang dengan gelak jer... hahahaha

Semalam gua ader berborak ngan member-member lama.. diorang tanya gua agaknyer aper akan jadi ngan puak-puak Kerajaan Perpaduan ... hahaha... gua kater... puak-puak Kerajaan Perpaduan la nih semua sedang buat salah satu dari dua perkara nih...

1. Diorang akan hibernasi .... "hibernate" macam beruang polar... hahaha .. diorang akan hibernasi sampai selepas habis PRU13 ... masa tue diorang akan bergerak balik untuk "kununnya" menyatukan Melayu, Islam dan Raja-Raja... tapi sebenarnya depa dok giler nakkan kuasa dan jawatan.... semua sebab sen... sebab RM

2. Diorang akan mengelejat dan menonjolkan diri... yang cara kedua nih.. gua kureng yakin yang diorang akan buat.. yer la.. kalu buat awal.. nanti susah la orang tak pilih sebagai calon... susah la camtue nak pegang kuasa... tapi kalu ader dalam grup diorang yang spesis bangang... mungkin la diorang akan buat benda nih... sebagai contoh... lu orang boleh tengok kat Hassan Ali... dier dah pilih opsyen ke kedua nih... hahaha.. Nasharudin Mat Isa pulak takmo pilih opsyen ke dua....

Aper-aper pon.. gua berani saspek yang diorang akan gunakan teknik pertama... opsyen pertama... hibernasi... simpan kuku lagi la bhai... hahaha..

Lu ingat benda Kerajaan Perpaduan nih mainan ker.. halusinasi ker.. bayangan ker.. mimpi ker.... wei bhai... semua nih aderla perkara nyata.. lu tengoklah nanti ... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja