Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 January 2012

Peguam Negara Merayu Kes Liwat

Hahahaha..... akhirnya Peguam Negara terperangkap gak... hahaha..... tak sangka Peguam Negara terperangkap dengan mainan kata-kata TukarTiub ... hahaha...

Peguam Negara memang berbelah bahagi... kalu dier tak merayu kes liwat Saiful Bukhari Azlan... makanyer betul la aper yang TukarTiub kater,.... itu sumer konspirasi... dan ini akan memburukkan lagi imej UMNO/BN pimpinan Najib Razak dimata rakyat (yang sekarang nih dah makin baik)

Tapi kalu Peguam Negara buat rayuan... hehehe... nak bagi cerita Saiful Bukhari Azlan nih benar belaka... maka....isu konspirasi mungkin hilang.... tapi kesan buruknya aderlah kat UMNO/BN serta Najib Razak gak... hehehe... mungkin parah gak dalam PRU13... hehehe

Dalam kedua-dua senario... yang rugi aderlah Najib Razak... hahaha.....

Memang kantoi la lepas nih... kiter tengok sejauh mana diorang nak "play" plot nih... hahaha... berapa lama... hahaha... sementara tue... ader peluang la kiter kasi bakar lagi sentimen rakyat .... Penat-penat jer Najib buat baik dengan rakyat... bagi BR1M .... nak kasi naik imej... tetiba Peguam Negara buat taik la pulak... hehehe

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja