Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 January 2012

Sudah-Sudah La Meminum Todi

Bhai ParpuKari... hahaha... sudah-sudah la meminum todi tue.... cukup-cukup la... todi tue haram... memabukkan... berdosa besar kalu dok minum todi... hahaha..

Nih gua nak tergelak baca artikel puak-puak peminum todi yang dok nak tunjuk pandai bab agama nih... hahaha... usahkan citer bab usul-fiqh... beza bab fardhu ain ngan fardhu kifayah pon puak-puak depa nih tergelong-gelong bagi jawapan...

Tambah pulak si ParpuKari dan Sanggah Tok Janggut yang jenis kaki todi nih... hahaha... lagilah khuyup....

Hahaha.... nih depa nak tunjuk lagi pandai dari Ustaz Azhar Idrus dalam bab agama... hahaha.. lawak la...

Insaflah... jangan sampai dah nak masuk kubur pon masih dok mabuk todi lagie... hahahaha

3 comments:

  1. MANGKUK-MANGKUK KAKI AMPU & TODI PARTI PANDI KUTTY NI DAH GONE CASE ! HIDUP LA DENGAN KERJA HARAM ,MAKAN HARAM DAN JADI LA ANAK H ....M KAHKAHKAH !

    ReplyDelete
  2. YA ker deme tu togok arak@todi & else? Konpem? Tuduhan berat ni? Saman tu gua tak kisah lagi... tapi label tu dosa besar kalau dia bukannya begitu & gua tak boleh kompromi.

    Kalau belum lagi bertaubat sah tak leh pakai 100% apa dia dll bloggers kata/ tulis/ seru/ propa dlm apa jua bentuk medium pasal dah kira deme tu fasik. Tak boleh dipercayai sabagai saksi atau seumpamanya! Melainkan dia kata Teh tarik mamak kedai ujung sana tu sedap & murah.. tu gua boleh caya lagi la...hehe!!

    ReplyDelete
  3. Bhai Amuraria...

    Tak dapek den nak ngato apo eh... hahaha...

    Bhai Hanz...

    Gua punya ayat ader sikit elemen "reverse psychology" ... lu jangan amik direct citer... kena pahamkan gua punya lenggok bahasa... hahaha...

    Kat tempat gua... istilah mabok todi aderlah sama dengan "cakap tabley pakai" @ "tak guna se sen punya cakap" ....

    Selalunyer istilah mabok todi nih digunakan biler nak citerkan orang yang takder ilmu agama.. tapi nak citer bab agama...

    Hahahaha.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja