Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 January 2012

MCA Semakin Gelabah

Hahaha... MCA dah jadi parti yang tak relevan lagie dah... hahaha... punyalah depa kecut perut takut jadi macam MIC yang dah tak dengar bunyi la nih... selepas PRU12... hahaha

MIC lepas kalah teruk pada PRU12.. terus senyap.. bukan senyap bodoh.. tapi cuba membetulkan masalah dalaman depa.. dan depa tak salahkan orang lain pasai depa kalah PRU.... malah skarang nih kalu ikut maklumat yang gua dapat... MIC sedang dalam proses healing... hahaha

Tapi. MCA yang jugak jatuh teruk masa PRU12 itu hari masih tarak sedar diri... masih berlagak bagoosh.. masih berlagak yang orang ramai masih accept parti depa... wei... gua nak kasitau puak-puak MCA... PRU13 nih sudah kureng la orang nak sokong politik perkauman.... sori aaa..

Sekarang .. orang Melayu sudah boleh join DAP... orang Cina dan India dah boleh terima PAS.. siap masuk bukak kelab penyokong PAS lagie... hahaha... orang dah lama tolak politik kepartian la woi...

Tapi MCA pimpinan pelakon porno (Chua Soi Lek) masih tarak sedar diri lagie... masih ingat ramai orang sokong depa... masih ingat depa ader monentum... masih ingat yang deoa ader kuasa supremo... bodoh nak mampus la...

Susah kalu dapat parti yang masih takmo mengaku yang dier dah tak dapat sokongan dari majoriti rakyat... bengong nak mampus....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja